De Zilvermeeuw

Contactgegevens De Zilvermeeuw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Zilvermeeuw: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Zilvermeeuw

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Zilvermeerlaan 6,2400, België

Telefoon (phone): 014 81 01 14 014 81 01 14

Fax (fax): 014 81 60 26 014 81 60 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Zilvermeeuw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Zilvermeeuw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Zilvermeeuw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Zilvermeeuw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Zilvermeeuw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Zilvermeeuw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Zilvermeeuw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Zilvermeeuw
Products information De Zilvermeeuw

BTW identificatienummer (tax): BE09677001953
Ondernemingsnummer: 6522552490
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Zilvermeeuw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Zilvermeeuw
(Get full report from official database of BE for De Zilvermeeuw)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Zilvermeeuw
Addition kinds of activities for De Zilvermeeuw

354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
73899922. Float decoratie | Float decoration

Werken bij De Zilvermeeuw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Zilvermeeuw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Zilvermeeuw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Zilvermeeuw. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van De Zilvermeeuw in sociale netwerken
Look for responds of De Zilvermeeuw in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Zilvermeeuw. Laat een reactie achter voor De Zilvermeeuw. De Zilvermeeuw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Zilvermeeuw. Leave a respond for De Zilvermeeuw. De Zilvermeeuw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Zilvermeeuw op de google maps. Adres en contacten De Zilvermeeuw
Location of De Zilvermeeuw on the google maps. Address and contacts of De Zilvermeeuw

Andere gerelateerde bedrijven als come De Zilvermeeuw De Zilvermeeuw: DRUKKERIJ VOET NV | Alcyane | Induscabel | Sanoma Magazines Belgium | MANOS

Other related companies as De Zilvermeeuw: DRUKKERIJ VOET NV | Alcyane | Induscabel | Sanoma Magazines Belgium | MANOS

De Zilvermeeuw is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is De Zilvermeeuw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09677001953. Het bedrijf De Zilvermeeuw bevindt zich op het adres: Zilvermeerlaan 6,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 738,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Zilvermeeuw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Zilvermeeuw is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Zilvermeeuw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Zilvermeeuw, openstaande posities, locatie van De Zilvermeeuw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Zilvermeeuw is a company, that was registered 2009 in Mol region, Belgium. Full name of company is De Zilvermeeuw, company assigned to the tax number BE09677001953. The company De Zilvermeeuw is located at the address: Zilvermeerlaan 6,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 738,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Zilvermeeuw were not found.
The main activity of De Zilvermeeuw is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Zilvermeeuw is not available. You also can look at reviews of De Zilvermeeuw, open positions, location of De Zilvermeeuw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Zilvermeeuw, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Zilvermeeuw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Zilvermeeuw, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Zilvermeeuw, employees, financial statistics.