'T HOF VAN WELDE BVBA

Contactgegevens 'T HOF VAN WELDE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T HOF VAN WELDE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T HOF VAN WELDE BVBA

Regio (region): Zaventem (Nossegem), België

Adres (address): Mechelsesteenweg 534,1930, België

Telefoon (phone): 02 759 30 05 02 759 30 05

Fax (fax): 02 759 22 92 02 759 22 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T HOF VAN WELDE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T HOF VAN WELDE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T HOF VAN WELDE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T HOF VAN WELDE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T HOF VAN WELDE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T HOF VAN WELDE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T HOF VAN WELDE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T HOF VAN WELDE BVBA
Products information 'T HOF VAN WELDE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05132507324
Ondernemingsnummer: 2731719970
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 'T HOF VAN WELDE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T HOF VAN WELDE BVBA
(Get full report from official database of BE for 'T HOF VAN WELDE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T HOF VAN WELDE BVBA
Addition kinds of activities for 'T HOF VAN WELDE BVBA

738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij 'T HOF VAN WELDE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T HOF VAN WELDE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T HOF VAN WELDE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T HOF VAN WELDE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van 'T HOF VAN WELDE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 'T HOF VAN WELDE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T HOF VAN WELDE BVBA. Laat een reactie achter voor 'T HOF VAN WELDE BVBA. 'T HOF VAN WELDE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T HOF VAN WELDE BVBA. Leave a respond for 'T HOF VAN WELDE BVBA. 'T HOF VAN WELDE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T HOF VAN WELDE BVBA op de google maps. Adres en contacten 'T HOF VAN WELDE BVBA
Location of 'T HOF VAN WELDE BVBA on the google maps. Address and contacts of 'T HOF VAN WELDE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T HOF VAN WELDE BVBA 'T HOF VAN WELDE BVBA: BOUWTEAM VAN DE WALLE NV | Vanmelle Printing | BLO De Vuurtoren | ASKO | Eduardo Martinez Rivero

Other related companies as 'T HOF VAN WELDE BVBA: BOUWTEAM VAN DE WALLE NV | Vanmelle Printing | BLO De Vuurtoren | ASKO | Eduardo Martinez Rivero

'T HOF VAN WELDE BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Zaventem (Nossegem), België. De volledige naam van het bedrijf is 'T HOF VAN WELDE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05132507324. Het bedrijf 'T HOF VAN WELDE BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 534,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 483,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 'T HOF VAN WELDE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T HOF VAN WELDE BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T HOF VAN WELDE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T HOF VAN WELDE BVBA, openstaande posities, locatie van 'T HOF VAN WELDE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'T HOF VAN WELDE BVBA is a company, that was registered 1996 in Zaventem (Nossegem) region, Belgium. Full name of company is 'T HOF VAN WELDE BVBA, company assigned to the tax number BE05132507324. The company 'T HOF VAN WELDE BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 534,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 483,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 'T HOF VAN WELDE BVBA were not found.
The main activity of 'T HOF VAN WELDE BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T HOF VAN WELDE BVBA is not available. You also can look at reviews of 'T HOF VAN WELDE BVBA, open positions, location of 'T HOF VAN WELDE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T HOF VAN WELDE BVBA, Zaventem (Nossegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T HOF VAN WELDE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T HOF VAN WELDE BVBA, Zaventem (Nossegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T HOF VAN WELDE BVBA, employees, financial statistics.