Chris Tentenverhuur

Contactgegevens Chris Tentenverhuur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris Tentenverhuur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris Tentenverhuur

Regio (region): Dendermonde (Grembergen), België

Adres (address): Krekelhoek 20,9200, België

Telefoon (phone): 052 22 13 07; 0477 67 13 71 052 22 13 07; 0477 67 13 71

Fax (fax): 052 39 77 70 052 39 77 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris Tentenverhuur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris Tentenverhuur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris Tentenverhuur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris Tentenverhuur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris Tentenverhuur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris Tentenverhuur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris Tentenverhuur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris Tentenverhuur
Products information Chris Tentenverhuur

BTW identificatienummer (tax): BE09270233154
Ondernemingsnummer: 1227966308
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Chris Tentenverhuur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris Tentenverhuur
(Get full report from official database of BE for Chris Tentenverhuur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris Tentenverhuur
Addition kinds of activities for Chris Tentenverhuur

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
35719904. Persoonlijke computers (microcomputers) | Personal computers (microcomputers)
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
50430303. Projectieapparatuur, film en dia | Projection apparatus, motion picture and slide
50999905. Bagage | Luggage
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center
86419905. Recreatievereniging | Recreation association

Werken bij Chris Tentenverhuur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris Tentenverhuur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris Tentenverhuur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris Tentenverhuur. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van Chris Tentenverhuur in sociale netwerken
Look for responds of Chris Tentenverhuur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris Tentenverhuur. Laat een reactie achter voor Chris Tentenverhuur. Chris Tentenverhuur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris Tentenverhuur. Leave a respond for Chris Tentenverhuur. Chris Tentenverhuur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris Tentenverhuur op de google maps. Adres en contacten Chris Tentenverhuur
Location of Chris Tentenverhuur on the google maps. Address and contacts of Chris Tentenverhuur

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris Tentenverhuur Chris Tentenverhuur: Mini Maxi BVBA | Antrax BVBA | Janssens G & Zn BVBA | AXIOME SPRL | Euro-chemicals nv

Other related companies as Chris Tentenverhuur: Mini Maxi BVBA | Antrax BVBA | Janssens G & Zn BVBA | AXIOME SPRL | Euro-chemicals nv

Chris Tentenverhuur is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Grembergen), België. De volledige naam van het bedrijf is Chris Tentenverhuur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09270233154. Het bedrijf Chris Tentenverhuur bevindt zich op het adres: Krekelhoek 20,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Chris Tentenverhuur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chris Tentenverhuur is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris Tentenverhuur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris Tentenverhuur, openstaande posities, locatie van Chris Tentenverhuur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chris Tentenverhuur is a company, that was registered 1985 in Dendermonde (Grembergen) region, Belgium. Full name of company is Chris Tentenverhuur, company assigned to the tax number BE09270233154. The company Chris Tentenverhuur is located at the address: Krekelhoek 20,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Chris Tentenverhuur were not found.
The main activity of Chris Tentenverhuur is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris Tentenverhuur is not available. You also can look at reviews of Chris Tentenverhuur, open positions, location of Chris Tentenverhuur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris Tentenverhuur, Dendermonde (Grembergen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris Tentenverhuur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris Tentenverhuur, Dendermonde (Grembergen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris Tentenverhuur, employees, financial statistics.