ARTISUN SPRINGKASTELEN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ARTISUN SPRINGKASTELEN
Private companiesMotor Freight Transportation • ARTISUN SPRINGKASTELEN

Contactgegevens ARTISUN SPRINGKASTELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTISUN SPRINGKASTELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTISUN SPRINGKASTELEN

Regio (region): Hoeselt, België

Adres (address): Tongersesteenweg 28A,3730, België

Telefoon (phone): 089 50 15 67 089 50 15 67

Fax (fax): 089 50 15 67 089 50 15 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTISUN SPRINGKASTELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTISUN SPRINGKASTELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTISUN SPRINGKASTELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTISUN SPRINGKASTELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTISUN SPRINGKASTELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTISUN SPRINGKASTELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTISUN SPRINGKASTELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTISUN SPRINGKASTELEN
Products information ARTISUN SPRINGKASTELEN

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARTISUN SPRINGKASTELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTISUN SPRINGKASTELEN
(Get full report from official database of BE for ARTISUN SPRINGKASTELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTISUN SPRINGKASTELEN
Addition kinds of activities for ARTISUN SPRINGKASTELEN

3632. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
73730101. Analyse en ontwerp van computersystemen | Computer systems analysis and design
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law

Werken bij ARTISUN SPRINGKASTELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTISUN SPRINGKASTELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTISUN SPRINGKASTELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTISUN SPRINGKASTELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van ARTISUN SPRINGKASTELEN in sociale netwerken
Look for responds of ARTISUN SPRINGKASTELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTISUN SPRINGKASTELEN. Laat een reactie achter voor ARTISUN SPRINGKASTELEN. ARTISUN SPRINGKASTELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTISUN SPRINGKASTELEN. Leave a respond for ARTISUN SPRINGKASTELEN. ARTISUN SPRINGKASTELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTISUN SPRINGKASTELEN op de google maps. Adres en contacten ARTISUN SPRINGKASTELEN
Location of ARTISUN SPRINGKASTELEN on the google maps. Address and contacts of ARTISUN SPRINGKASTELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTISUN SPRINGKASTELEN ARTISUN SPRINGKASTELEN: Kempisch Vleesbedrijf BVBA | IMMODREAM.COM | Apollo Begeleid Wonen | Agrest BVBA | Gandagas Company N.V.

Other related companies as ARTISUN SPRINGKASTELEN: Kempisch Vleesbedrijf BVBA | IMMODREAM.COM | Apollo Begeleid Wonen | Agrest BVBA | Gandagas Company N.V.

ARTISUN SPRINGKASTELEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Hoeselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTISUN SPRINGKASTELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf ARTISUN SPRINGKASTELEN bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 28A,3730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARTISUN SPRINGKASTELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTISUN SPRINGKASTELEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTISUN SPRINGKASTELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTISUN SPRINGKASTELEN, openstaande posities, locatie van ARTISUN SPRINGKASTELEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTISUN SPRINGKASTELEN is a company, that was registered 2007 in Hoeselt region, Belgium. Full name of company is ARTISUN SPRINGKASTELEN, company assigned to the tax number BE07001556396. The company ARTISUN SPRINGKASTELEN is located at the address: Tongersesteenweg 28A,3730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARTISUN SPRINGKASTELEN were not found.
The main activity of ARTISUN SPRINGKASTELEN is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTISUN SPRINGKASTELEN is not available. You also can look at reviews of ARTISUN SPRINGKASTELEN, open positions, location of ARTISUN SPRINGKASTELEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTISUN SPRINGKASTELEN, Hoeselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTISUN SPRINGKASTELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTISUN SPRINGKASTELEN, Hoeselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTISUN SPRINGKASTELEN, employees, financial statistics.