LINSSEN-FIGARO

Contactgegevens LINSSEN-FIGARO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINSSEN-FIGARO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINSSEN-FIGARO

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Anspachlaan 144,1000, België

Telefoon (phone): 02 502 40 95; 02 513 42 01 02 502 40 95; 02 513 42 01

Fax (fax): 02 513 59 96 02 513 59 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINSSEN-FIGARO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINSSEN-FIGARO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINSSEN-FIGARO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINSSEN-FIGARO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINSSEN-FIGARO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINSSEN-FIGARO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINSSEN-FIGARO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINSSEN-FIGARO
Products information LINSSEN-FIGARO

BTW identificatienummer (tax): BE05875457763
Ondernemingsnummer: 7668151855
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LINSSEN-FIGARO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINSSEN-FIGARO
(Get full report from official database of BE for LINSSEN-FIGARO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINSSEN-FIGARO
Addition kinds of activities for LINSSEN-FIGARO

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
20529918. zwieback | Zwieback
28340102. Hormoonpreparaten | Hormone preparations
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories

Werken bij LINSSEN-FIGARO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINSSEN-FIGARO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINSSEN-FIGARO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINSSEN-FIGARO. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van LINSSEN-FIGARO in sociale netwerken
Look for responds of LINSSEN-FIGARO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINSSEN-FIGARO. Laat een reactie achter voor LINSSEN-FIGARO. LINSSEN-FIGARO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINSSEN-FIGARO. Leave a respond for LINSSEN-FIGARO. LINSSEN-FIGARO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINSSEN-FIGARO op de google maps. Adres en contacten LINSSEN-FIGARO
Location of LINSSEN-FIGARO on the google maps. Address and contacts of LINSSEN-FIGARO

Andere gerelateerde bedrijven als come LINSSEN-FIGARO LINSSEN-FIGARO: De Busscher Jan & Vandeputte Riet advokatenkantoor | NAVADE | M-Soft nv | A.L.C.E. SC | Dubois Frères Entreprises

Other related companies as LINSSEN-FIGARO: De Busscher Jan & Vandeputte Riet advokatenkantoor | NAVADE | M-Soft nv | A.L.C.E. SC | Dubois Frères Entreprises

LINSSEN-FIGARO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is LINSSEN-FIGARO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05875457763. Het bedrijf LINSSEN-FIGARO bevindt zich op het adres: Anspachlaan 144,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LINSSEN-FIGARO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINSSEN-FIGARO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINSSEN-FIGARO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINSSEN-FIGARO, openstaande posities, locatie van LINSSEN-FIGARO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LINSSEN-FIGARO is a company, that was registered 1988 in Brussel region, Belgium. Full name of company is LINSSEN-FIGARO, company assigned to the tax number BE05875457763. The company LINSSEN-FIGARO is located at the address: Anspachlaan 144,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LINSSEN-FIGARO were not found.
The main activity of LINSSEN-FIGARO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LINSSEN-FIGARO is not available. You also can look at reviews of LINSSEN-FIGARO, open positions, location of LINSSEN-FIGARO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINSSEN-FIGARO, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINSSEN-FIGARO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINSSEN-FIGARO, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINSSEN-FIGARO, employees, financial statistics.