AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV

Contactgegevens AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV

Regio (region): Wijnegem, België

Adres (address): Bijkhoevelaan 3,2110, België

Telefoon (phone): 03 326 51 51 03 326 51 51

Fax (fax): 03 326 51 52 03 326 51 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV
Products information AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01546569824
Ondernemingsnummer: 9552032470
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV
(Get full report from official database of BE for AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV
Addition kinds of activities for AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV

0752. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
753999. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
50310307. ramen | Windows
51370410. portemonnees | Purses
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Bandemonteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een bandenmonteur M/V Als bandenmonteur sta je in voor de volgende taken: Banden monteren, demonteren en balanceren aan personenwagens Je kan banden uitlijnen  

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV in sociale netwerken
Look for responds of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. Laat een reactie achter voor AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. Leave a respond for AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV. AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV op de google maps. Adres en contacten AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV
Location of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV on the google maps. Address and contacts of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV: Franck | Van Bouwel Jan BVBA | Congowood | Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs Asse | Bankunie

Other related companies as AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV: Franck | Van Bouwel Jan BVBA | Congowood | Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs Asse | Bankunie

AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wijnegem, België. De volledige naam van het bedrijf is AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01546569824. Het bedrijf AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV bevindt zich op het adres: Bijkhoevelaan 3,2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, openstaande posities, locatie van AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV is a company, that was registered 2001 in Wijnegem region, Belgium. Full name of company is AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, company assigned to the tax number BE01546569824. The company AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV is located at the address: Bijkhoevelaan 3,2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV were not found.
The main activity of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV is not available. You also can look at reviews of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, open positions, location of AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, Wijnegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, Wijnegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVER nv-DOKTER E VERHAEREN NV, employees, financial statistics.