IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS
Private companiesDepository Institutions • IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS

Contactgegevens IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Kroonlaan 358,1050, België

Telefoon (phone): 02 645 39 11 02 645 39 11

Fax (fax): 02 645 39 78 02 645 39 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS
Products information IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS

BTW identificatienummer (tax): BE01731414794
Ondernemingsnummer: 6494812011
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS
(Get full report from official database of BE for IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS
Addition kinds of activities for IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS

373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
24990303. Stepladders, hout | Stepladders, wood
34520201. Sluitringen | Lock washers
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS in sociale netwerken
Look for responds of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. Laat een reactie achter voor IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. Leave a respond for IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS. IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS op de google maps. Adres en contacten IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS
Location of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS on the google maps. Address and contacts of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS: Theunis Industries NV | Crombez BVBA | Translift Belgium B.V.B.A. | Francis Pillens | Pro Maria

Other related companies as IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS: Theunis Industries NV | Crombez BVBA | Translift Belgium B.V.B.A. | Francis Pillens | Pro Maria

IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01731414794. Het bedrijf IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS bevindt zich op het adres: Kroonlaan 358,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, openstaande posities, locatie van IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS is a company, that was registered 2008 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, company assigned to the tax number BE01731414794. The company IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS is located at the address: Kroonlaan 358,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS were not found.
The main activity of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS is not available. You also can look at reviews of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, open positions, location of IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IFB nv-sa INTERNATIONAL FACTORS, employees, financial statistics.