Loix Bouwbedrijf NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Loix Bouwbedrijf NV
Private companiesMotion Pictures • Loix Bouwbedrijf NV

Contactgegevens Loix Bouwbedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loix Bouwbedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loix Bouwbedrijf NV

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Prinsenweg 3,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 21 03; 012 39 86 50; 0800 944 12 012 23 21 03; 012 39 86 50; 0800 944 12

Fax (fax): 012 23 23 08 012 23 23 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loix Bouwbedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loix Bouwbedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loix Bouwbedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loix Bouwbedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loix Bouwbedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loix Bouwbedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loix Bouwbedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loix Bouwbedrijf NV
Products information Loix Bouwbedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE02170043945
Ondernemingsnummer: 5726043701
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Loix Bouwbedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loix Bouwbedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Loix Bouwbedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loix Bouwbedrijf NV
Addition kinds of activities for Loix Bouwbedrijf NV

518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
38270101. kijker | Binoculars
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
86610128. heiligdommen | Shrines
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration
96519900. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec

Werken bij Loix Bouwbedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loix Bouwbedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loix Bouwbedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loix Bouwbedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van Loix Bouwbedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Loix Bouwbedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loix Bouwbedrijf NV. Laat een reactie achter voor Loix Bouwbedrijf NV. Loix Bouwbedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loix Bouwbedrijf NV. Leave a respond for Loix Bouwbedrijf NV. Loix Bouwbedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loix Bouwbedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Loix Bouwbedrijf NV
Location of Loix Bouwbedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Loix Bouwbedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Loix Bouwbedrijf NV Loix Bouwbedrijf NV: VDE Clean NV | Mobitek | AAIKO Consult bvba | Angotti,Stephanie | GLOBAL ARTS AGENCY

Other related companies as Loix Bouwbedrijf NV: VDE Clean NV | Mobitek | AAIKO Consult bvba | Angotti,Stephanie | GLOBAL ARTS AGENCY

Loix Bouwbedrijf NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Loix Bouwbedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02170043945. Het bedrijf Loix Bouwbedrijf NV bevindt zich op het adres: Prinsenweg 3,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Loix Bouwbedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Loix Bouwbedrijf NV is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loix Bouwbedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loix Bouwbedrijf NV, openstaande posities, locatie van Loix Bouwbedrijf NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Loix Bouwbedrijf NV is a company, that was registered 2015 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is Loix Bouwbedrijf NV, company assigned to the tax number BE02170043945. The company Loix Bouwbedrijf NV is located at the address: Prinsenweg 3,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Loix Bouwbedrijf NV were not found.
The main activity of Loix Bouwbedrijf NV is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Loix Bouwbedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Loix Bouwbedrijf NV, open positions, location of Loix Bouwbedrijf NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loix Bouwbedrijf NV, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loix Bouwbedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loix Bouwbedrijf NV, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loix Bouwbedrijf NV, employees, financial statistics.