LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)
Private companiesLeather and Leather Products • LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)

Contactgegevens LIESENBORGHS (IMMO SERVICE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIESENBORGHS (IMMO SERVICE): address, phone, fax, email, website, opening hours

LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)

Regio (region): Niel, België

Adres (address): Boomsestraat 227,2845, België

Telefoon (phone): 03 888 81 23 03 888 81 23

Fax (fax): 03 844 61 01 03 844 61 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIESENBORGHS (IMMO SERVICE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)
Products information LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)

BTW identificatienummer (tax): BE08708007812
Ondernemingsnummer: 5966644287
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)
(Get full report from official database of BE for LIESENBORGHS (IMMO SERVICE))

Aanvulling soorten activiteiten voor LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)
Addition kinds of activities for LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)

22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
76991402. Tractor reparatie | Tractor repair

Werken bij LIESENBORGHS (IMMO SERVICE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIESENBORGHS (IMMO SERVICE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). Looking for open vacancies in other companies

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) in sociale netwerken
Look for responds of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). Laat een reactie achter voor LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). Leave a respond for LIESENBORGHS (IMMO SERVICE). LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) op de google maps. Adres en contacten LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)
Location of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) on the google maps. Address and contacts of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE)

Andere gerelateerde bedrijven als come LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) LIESENBORGHS (IMMO SERVICE): BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA | Car Audio Limburg NV | De Blaiser J | Vanden Berghe K | Bauters, Patrick

Other related companies as LIESENBORGHS (IMMO SERVICE): BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA | Car Audio Limburg NV | De Blaiser J | Vanden Berghe K | Bauters, Patrick

LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08708007812. Het bedrijf LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) bevindt zich op het adres: Boomsestraat 227,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), openstaande posities, locatie van LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) is a company, that was registered 2008 in Niel region, Belgium. Full name of company is LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), company assigned to the tax number BE08708007812. The company LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) is located at the address: Boomsestraat 227,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) were not found.
The main activity of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) is not available. You also can look at reviews of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), open positions, location of LIESENBORGHS (IMMO SERVICE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIESENBORGHS (IMMO SERVICE), employees, financial statistics.