Immo Van Middelem

Contactgegevens Immo Van Middelem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Van Middelem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Van Middelem

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Stationstraat 174,1740, België

Telefoon (phone): 02 582 53 64 02 582 53 64

Fax (fax): 02 582 74 83 02 582 74 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Van Middelem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Van Middelem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Van Middelem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Van Middelem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Van Middelem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Van Middelem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Van Middelem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Van Middelem
Products information Immo Van Middelem

BTW identificatienummer (tax): BE07347076416
Ondernemingsnummer: 2879760742
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Immo Van Middelem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Van Middelem
(Get full report from official database of BE for Immo Van Middelem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Van Middelem
Addition kinds of activities for Immo Van Middelem

4822. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
371599. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec

Werken bij Immo Van Middelem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Van Middelem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Van Middelem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Van Middelem. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

Zoek naar antwoorden van Immo Van Middelem in sociale netwerken
Look for responds of Immo Van Middelem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Van Middelem. Laat een reactie achter voor Immo Van Middelem. Immo Van Middelem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Van Middelem. Leave a respond for Immo Van Middelem. Immo Van Middelem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Van Middelem op de google maps. Adres en contacten Immo Van Middelem
Location of Immo Van Middelem on the google maps. Address and contacts of Immo Van Middelem

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Van Middelem Immo Van Middelem: Casa Blanca | Eltrans BVBA | PAUL COOMANS BVBA (AUTOHANDEL) BVBA | Adek BVBA | SAMBRE & MEUSE INDUSTRIES SA

Other related companies as Immo Van Middelem: Casa Blanca | Eltrans BVBA | PAUL COOMANS BVBA (AUTOHANDEL) BVBA | Adek BVBA | SAMBRE & MEUSE INDUSTRIES SA

Immo Van Middelem is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Van Middelem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347076416. Het bedrijf Immo Van Middelem bevindt zich op het adres: Stationstraat 174,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Immo Van Middelem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Van Middelem is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Van Middelem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Van Middelem, openstaande posities, locatie van Immo Van Middelem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immo Van Middelem is a company, that was registered 1994 in Ternat region, Belgium. Full name of company is Immo Van Middelem, company assigned to the tax number BE07347076416. The company Immo Van Middelem is located at the address: Stationstraat 174,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Immo Van Middelem were not found.
The main activity of Immo Van Middelem is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Van Middelem is not available. You also can look at reviews of Immo Van Middelem, open positions, location of Immo Van Middelem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Van Middelem, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Van Middelem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Van Middelem, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Van Middelem, employees, financial statistics.