Huyghebaert & Mommens NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Huyghebaert & Mommens NV
Private companiesEating and Drinking Places • Huyghebaert & Mommens NV

Contactgegevens Huyghebaert & Mommens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huyghebaert & Mommens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huyghebaert & Mommens NV

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Kortrijksestraat 26,8020, België

Telefoon (phone): 050 82 52 91 050 82 52 91

Fax (fax): 050 82 65 99 050 82 65 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huyghebaert & Mommens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huyghebaert & Mommens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huyghebaert & Mommens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huyghebaert & Mommens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huyghebaert & Mommens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huyghebaert & Mommens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huyghebaert & Mommens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huyghebaert & Mommens NV
Products information Huyghebaert & Mommens NV

BTW identificatienummer (tax): BE06005645751
Ondernemingsnummer: 4926513671
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Huyghebaert & Mommens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huyghebaert & Mommens NV
(Get full report from official database of BE for Huyghebaert & Mommens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huyghebaert & Mommens NV
Addition kinds of activities for Huyghebaert & Mommens NV

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
24369903. Fineer voorraad, naaldhout | Veneer stock, softwood
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
50859917. Schoonmaakruimten | Clean room supplies
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij Huyghebaert & Mommens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huyghebaert & Mommens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huyghebaert & Mommens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huyghebaert & Mommens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Huyghebaert & Mommens NV in sociale netwerken
Look for responds of Huyghebaert & Mommens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huyghebaert & Mommens NV. Laat een reactie achter voor Huyghebaert & Mommens NV. Huyghebaert & Mommens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huyghebaert & Mommens NV. Leave a respond for Huyghebaert & Mommens NV. Huyghebaert & Mommens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huyghebaert & Mommens NV op de google maps. Adres en contacten Huyghebaert & Mommens NV
Location of Huyghebaert & Mommens NV on the google maps. Address and contacts of Huyghebaert & Mommens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Huyghebaert & Mommens NV Huyghebaert & Mommens NV: Depoorter BVBA | Dewandeler SPRL | Mercedes-Benz Aalst NV | ATELIER INTER DESIGN BVBA | Stockholm Region Brussels Office

Other related companies as Huyghebaert & Mommens NV: Depoorter BVBA | Dewandeler SPRL | Mercedes-Benz Aalst NV | ATELIER INTER DESIGN BVBA | Stockholm Region Brussels Office

Huyghebaert & Mommens NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is Huyghebaert & Mommens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06005645751. Het bedrijf Huyghebaert & Mommens NV bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 26,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Huyghebaert & Mommens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huyghebaert & Mommens NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huyghebaert & Mommens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huyghebaert & Mommens NV, openstaande posities, locatie van Huyghebaert & Mommens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Huyghebaert & Mommens NV is a company, that was registered 2016 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is Huyghebaert & Mommens NV, company assigned to the tax number BE06005645751. The company Huyghebaert & Mommens NV is located at the address: Kortrijksestraat 26,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Huyghebaert & Mommens NV were not found.
The main activity of Huyghebaert & Mommens NV is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Huyghebaert & Mommens NV is not available. You also can look at reviews of Huyghebaert & Mommens NV, open positions, location of Huyghebaert & Mommens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huyghebaert & Mommens NV, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huyghebaert & Mommens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huyghebaert & Mommens NV, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huyghebaert & Mommens NV, employees, financial statistics.