DEPORTEMONT-IMMO SERVICES

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • DEPORTEMONT-IMMO SERVICES
Private companiesMotor Freight Transportation • DEPORTEMONT-IMMO SERVICES

Contactgegevens DEPORTEMONT-IMMO SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPORTEMONT-IMMO SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPORTEMONT-IMMO SERVICES

Regio (region): Lessines, België

Adres (address): Rue de la Halle 2,7860, België

Telefoon (phone): 068 33 24 50 068 33 24 50

Fax (fax): 068 33 55 66 068 33 55 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPORTEMONT-IMMO SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPORTEMONT-IMMO SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPORTEMONT-IMMO SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPORTEMONT-IMMO SERVICES
Products information DEPORTEMONT-IMMO SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE03154968261
Ondernemingsnummer: 3250274658
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DEPORTEMONT-IMMO SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPORTEMONT-IMMO SERVICES
(Get full report from official database of BE for DEPORTEMONT-IMMO SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPORTEMONT-IMMO SERVICES
Addition kinds of activities for DEPORTEMONT-IMMO SERVICES

508799. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
39310211. Violen en delen | Violins and parts
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
83610200. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center

Werken bij DEPORTEMONT-IMMO SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPORTEMONT-IMMO SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van DEPORTEMONT-IMMO SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. Laat een reactie achter voor DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. DEPORTEMONT-IMMO SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. Leave a respond for DEPORTEMONT-IMMO SERVICES. DEPORTEMONT-IMMO SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPORTEMONT-IMMO SERVICES op de google maps. Adres en contacten DEPORTEMONT-IMMO SERVICES
Location of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES on the google maps. Address and contacts of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPORTEMONT-IMMO SERVICES DEPORTEMONT-IMMO SERVICES: A D L Security SPRL | Chevideco NV | Michel Vermaerke | partners4life.be | ECS BVBA

Other related companies as DEPORTEMONT-IMMO SERVICES: A D L Security SPRL | Chevideco NV | Michel Vermaerke | partners4life.be | ECS BVBA

DEPORTEMONT-IMMO SERVICES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Lessines, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154968261. Het bedrijf DEPORTEMONT-IMMO SERVICES bevindt zich op het adres: Rue de la Halle 2,7860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DEPORTEMONT-IMMO SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEPORTEMONT-IMMO SERVICES is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPORTEMONT-IMMO SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, openstaande posities, locatie van DEPORTEMONT-IMMO SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEPORTEMONT-IMMO SERVICES is a company, that was registered 1990 in Lessines region, Belgium. Full name of company is DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, company assigned to the tax number BE03154968261. The company DEPORTEMONT-IMMO SERVICES is located at the address: Rue de la Halle 2,7860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DEPORTEMONT-IMMO SERVICES were not found.
The main activity of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES is not available. You also can look at reviews of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, open positions, location of DEPORTEMONT-IMMO SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, Lessines: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, Lessines: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPORTEMONT-IMMO SERVICES, employees, financial statistics.