Breny Immobilière SA

Contactgegevens Breny Immobilière SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Breny Immobilière SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Breny Immobilière SA

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Place Didier 24,6700, België

Telefoon (phone): 063 22 04 40 063 22 04 40

Fax (fax): 063 22 04 10 063 22 04 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Breny Immobilière SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Breny Immobilière SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Breny Immobilière SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Breny Immobilière SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Breny Immobilière SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Breny Immobilière SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Breny Immobilière SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Breny Immobilière SA
Products information Breny Immobilière SA

BTW identificatienummer (tax): BE07155639648
Ondernemingsnummer: 4708709716
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Breny Immobilière SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Breny Immobilière SA
(Get full report from official database of BE for Breny Immobilière SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Breny Immobilière SA
Addition kinds of activities for Breny Immobilière SA

286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
17210202. Interieur commercieel schilderij aannemer | Interior commercial painting contractor
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
51699908. Kunstmatige vezels | Manmade fibers
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij Breny Immobilière SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Breny Immobilière SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Breny Immobilière SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Breny Immobilière SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Breny Immobilière SA in sociale netwerken
Look for responds of Breny Immobilière SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Breny Immobilière SA. Laat een reactie achter voor Breny Immobilière SA. Breny Immobilière SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Breny Immobilière SA. Leave a respond for Breny Immobilière SA. Breny Immobilière SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Breny Immobilière SA op de google maps. Adres en contacten Breny Immobilière SA
Location of Breny Immobilière SA on the google maps. Address and contacts of Breny Immobilière SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Breny Immobilière SA Breny Immobilière SA: Edelweiss-Smet Jet nv | Veco-Units | Cluma Engineering N.V. | Carrosserie Tasseroul | Ivan Sintzoff

Other related companies as Breny Immobilière SA: Edelweiss-Smet Jet nv | Veco-Units | Cluma Engineering N.V. | Carrosserie Tasseroul | Ivan Sintzoff

Breny Immobilière SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is Breny Immobilière SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07155639648. Het bedrijf Breny Immobilière SA bevindt zich op het adres: Place Didier 24,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Breny Immobilière SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Breny Immobilière SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Breny Immobilière SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Breny Immobilière SA, openstaande posities, locatie van Breny Immobilière SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Breny Immobilière SA is a company, that was registered 1997 in Arlon region, Belgium. Full name of company is Breny Immobilière SA, company assigned to the tax number BE07155639648. The company Breny Immobilière SA is located at the address: Place Didier 24,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Breny Immobilière SA were not found.
The main activity of Breny Immobilière SA is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Breny Immobilière SA is not available. You also can look at reviews of Breny Immobilière SA, open positions, location of Breny Immobilière SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Breny Immobilière SA, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Breny Immobilière SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Breny Immobilière SA, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Breny Immobilière SA, employees, financial statistics.