Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA

Contactgegevens Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA

Regio (region): Lanaken, België

Adres (address): Pannestraat 203,3620, België

Telefoon (phone): 089 71 52 70 089 71 52 70

Fax (fax): 089 71 10 33 089 71 10 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA
Products information Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01684448242
Ondernemingsnummer: 2243377685
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA
Addition kinds of activities for Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA

141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
395100. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
01810301. Bollen, groeiende van | Bulbs, growing of
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental

Werken bij Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Leave a respond for Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA. Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA
Location of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA: Hydrotec SPRL | Brouwershuis | Agence Bella Pub SA | HUYLEBROECK JAN TUINAANLEG | Nico Rotty

Other related companies as Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA: Hydrotec SPRL | Brouwershuis | Agence Bella Pub SA | HUYLEBROECK JAN TUINAANLEG | Nico Rotty

Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Lanaken, België. De volledige naam van het bedrijf is Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01684448242. Het bedrijf Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA bevindt zich op het adres: Pannestraat 203,3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA is a company, that was registered 2016 in Lanaken region, Belgium. Full name of company is Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, company assigned to the tax number BE01684448242. The company Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA is located at the address: Pannestraat 203,3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA were not found.
The main activity of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, open positions, location of Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, Lanaken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, Lanaken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA, employees, financial statistics.