ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD
Private companiesHealth Services • ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD

Contactgegevens ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 475 Bus 2,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 49 49 02 646 49 49

Fax (fax): 02 646 46 50 02 646 46 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD
Products information ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD

BTW identificatienummer (tax): BE05278900146
Ondernemingsnummer: 4509582519
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD
(Get full report from official database of BE for ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD
Addition kinds of activities for ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD

249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
32749904. Ongebluste kalk | Quicklime
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Project engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD in sociale netwerken
Look for responds of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. Laat een reactie achter voor ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. Leave a respond for ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD. ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD op de google maps. Adres en contacten ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD
Location of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD on the google maps. Address and contacts of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD: Roland SPRL | MEULEMAN JP SA | Baan Belgium NV | Aelterman R | DE KOBRA

Other related companies as ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD: Roland SPRL | MEULEMAN JP SA | Baan Belgium NV | Aelterman R | DE KOBRA

ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05278900146. Het bedrijf ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD bevindt zich op het adres: Louizalaan 475 Bus 2,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, openstaande posities, locatie van ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD is a company, that was registered 1998 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, company assigned to the tax number BE05278900146. The company ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD is located at the address: Louizalaan 475 Bus 2,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD were not found.
The main activity of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD is not available. You also can look at reviews of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, open positions, location of ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATIS REAL AUGUSTE-THOUARD, employees, financial statistics.