Alexci-Van Molle G

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Alexci-Van Molle G
Private companiesPersonal Services • Alexci-Van Molle G

Contactgegevens Alexci-Van Molle G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alexci-Van Molle G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alexci-Van Molle G

Regio (region): Saint-Hubert, België

Adres (address): Avenue Nestor Martin 69,6870, België

Telefoon (phone): 061 61 54 45; 0475 62 99 34 061 61 54 45; 0475 62 99 34

Fax (fax): 061 61 54 46 061 61 54 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alexci-Van Molle G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alexci-Van Molle G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alexci-Van Molle G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alexci-Van Molle G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alexci-Van Molle G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alexci-Van Molle G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alexci-Van Molle G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alexci-Van Molle G
Products information Alexci-Van Molle G

BTW identificatienummer (tax): BE04458496093
Ondernemingsnummer: 3140960693
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alexci-Van Molle G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alexci-Van Molle G
(Get full report from official database of BE for Alexci-Van Molle G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alexci-Van Molle G
Addition kinds of activities for Alexci-Van Molle G

14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij Alexci-Van Molle G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alexci-Van Molle G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alexci-Van Molle G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alexci-Van Molle G. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van Alexci-Van Molle G in sociale netwerken
Look for responds of Alexci-Van Molle G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alexci-Van Molle G. Laat een reactie achter voor Alexci-Van Molle G. Alexci-Van Molle G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alexci-Van Molle G. Leave a respond for Alexci-Van Molle G. Alexci-Van Molle G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alexci-Van Molle G op de google maps. Adres en contacten Alexci-Van Molle G
Location of Alexci-Van Molle G on the google maps. Address and contacts of Alexci-Van Molle G

Andere gerelateerde bedrijven als come Alexci-Van Molle G Alexci-Van Molle G: GOTTSCHALK PIERRE ACOUSTIQUE | AD CADRES-POINT CADRES SPRL | VANDEWIELE L & J NV | CARRIJN JOHAN | SPI

Other related companies as Alexci-Van Molle G: GOTTSCHALK PIERRE ACOUSTIQUE | AD CADRES-POINT CADRES SPRL | VANDEWIELE L & J NV | CARRIJN JOHAN | SPI

Alexci-Van Molle G is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Saint-Hubert, België. De volledige naam van het bedrijf is Alexci-Van Molle G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04458496093. Het bedrijf Alexci-Van Molle G bevindt zich op het adres: Avenue Nestor Martin 69,6870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alexci-Van Molle G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alexci-Van Molle G is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alexci-Van Molle G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alexci-Van Molle G, openstaande posities, locatie van Alexci-Van Molle G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alexci-Van Molle G is a company, that was registered 1995 in Saint-Hubert region, Belgium. Full name of company is Alexci-Van Molle G, company assigned to the tax number BE04458496093. The company Alexci-Van Molle G is located at the address: Avenue Nestor Martin 69,6870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alexci-Van Molle G were not found.
The main activity of Alexci-Van Molle G is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alexci-Van Molle G is not available. You also can look at reviews of Alexci-Van Molle G, open positions, location of Alexci-Van Molle G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alexci-Van Molle G, Saint-Hubert: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alexci-Van Molle G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alexci-Van Molle G, Saint-Hubert: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alexci-Van Molle G, employees, financial statistics.