A.J.J. Compagnie

Contactgegevens A.J.J. Compagnie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.J.J. Compagnie: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.J.J. Compagnie

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Marie-Henriettelaan 117,1700, België

Telefoon (phone): 02 463 31 87 02 463 31 87

Fax (fax): 02 463 31 87 02 463 31 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.J.J. Compagnie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.J.J. Compagnie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.J.J. Compagnie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.J.J. Compagnie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.J.J. Compagnie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.J.J. Compagnie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.J.J. Compagnie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.J.J. Compagnie
Products information A.J.J. Compagnie

BTW identificatienummer (tax): BE06485198974
Ondernemingsnummer: 4283264160
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.J.J. Compagnie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.J.J. Compagnie
(Get full report from official database of BE for A.J.J. Compagnie)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.J.J. Compagnie
Addition kinds of activities for A.J.J. Compagnie

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
07520202. Boarding services, kennels | Boarding services, kennels
20910304. Kabeljauw, gezouten | Codfish, salted
26210105. Patroonweefsel | Pattern tissue
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
35539903. Machines van kabinetmakers | Cabinet makers' machinery
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices

Werken bij A.J.J. Compagnie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.J.J. Compagnie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.J.J. Compagnie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.J.J. Compagnie. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van A.J.J. Compagnie in sociale netwerken
Look for responds of A.J.J. Compagnie in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.J.J. Compagnie. Laat een reactie achter voor A.J.J. Compagnie. A.J.J. Compagnie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.J.J. Compagnie. Leave a respond for A.J.J. Compagnie. A.J.J. Compagnie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.J.J. Compagnie op de google maps. Adres en contacten A.J.J. Compagnie
Location of A.J.J. Compagnie on the google maps. Address and contacts of A.J.J. Compagnie

Andere gerelateerde bedrijven als come A.J.J. Compagnie A.J.J. Compagnie: De Clercq Roland | Garrido J.E. | Fem NV | Camping Westende BVBA | Pieter Lambert

Other related companies as A.J.J. Compagnie: De Clercq Roland | Garrido J.E. | Fem NV | Camping Westende BVBA | Pieter Lambert

A.J.J. Compagnie is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is A.J.J. Compagnie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06485198974. Het bedrijf A.J.J. Compagnie bevindt zich op het adres: Marie-Henriettelaan 117,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.J.J. Compagnie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.J.J. Compagnie is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.J.J. Compagnie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.J.J. Compagnie, openstaande posities, locatie van A.J.J. Compagnie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.J.J. Compagnie is a company, that was registered 1990 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is A.J.J. Compagnie, company assigned to the tax number BE06485198974. The company A.J.J. Compagnie is located at the address: Marie-Henriettelaan 117,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.J.J. Compagnie were not found.
The main activity of A.J.J. Compagnie is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.J.J. Compagnie is not available. You also can look at reviews of A.J.J. Compagnie, open positions, location of A.J.J. Compagnie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.J.J. Compagnie, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.J.J. Compagnie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.J.J. Compagnie, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.J.J. Compagnie, employees, financial statistics.