A. Annimmo

Contactgegevens A. Annimmo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Annimmo: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Annimmo

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Boomsesteenweg 167,2610, België

Telefoon (phone): 03 454 06 13; 0475 42 37 86 03 454 06 13; 0475 42 37 86

Fax (fax): 03 454 23 94 03 454 23 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Annimmo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Annimmo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Annimmo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Annimmo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Annimmo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Annimmo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Annimmo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Annimmo
Products information A. Annimmo

BTW identificatienummer (tax): BE08389678955
Ondernemingsnummer: 2151367187
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A. Annimmo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Annimmo
(Get full report from official database of BE for A. Annimmo)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Annimmo
Addition kinds of activities for A. Annimmo

07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
07820205. Mulching diensten, gazon | Mulching services, lawn
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
37320207. Reddingsboten, bouw en reparatie | Lifeboats, building and repairing
39999948. Verwarmingskussens, niet-elektrisch | Heating pads, nonelectric

Werken bij A. Annimmo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Annimmo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Annimmo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Annimmo. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van A. Annimmo in sociale netwerken
Look for responds of A. Annimmo in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Annimmo. Laat een reactie achter voor A. Annimmo. A. Annimmo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Annimmo. Leave a respond for A. Annimmo. A. Annimmo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Annimmo op de google maps. Adres en contacten A. Annimmo
Location of A. Annimmo on the google maps. Address and contacts of A. Annimmo

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Annimmo A. Annimmo: Optiekcenter Vanderhaeghe | Croisee des Fils (A la) | ARPEGIA MUSIC | De Dijcker b.v.b.a | Meyer-Viol

Other related companies as A. Annimmo: Optiekcenter Vanderhaeghe | Croisee des Fils (A la) | ARPEGIA MUSIC | De Dijcker b.v.b.a | Meyer-Viol

A. Annimmo is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Annimmo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08389678955. Het bedrijf A. Annimmo bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 167,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 887,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A. Annimmo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Annimmo is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Annimmo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Annimmo, openstaande posities, locatie van A. Annimmo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Annimmo is a company, that was registered 2012 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is A. Annimmo, company assigned to the tax number BE08389678955. The company A. Annimmo is located at the address: Boomsesteenweg 167,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 887,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A. Annimmo were not found.
The main activity of A. Annimmo is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Annimmo is not available. You also can look at reviews of A. Annimmo, open positions, location of A. Annimmo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Annimmo, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Annimmo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Annimmo, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Annimmo, employees, financial statistics.