HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS
Private companiesPaper and Allied Products • HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS

Contactgegevens HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Frans Van Cauwelaertlaan 179,9100, België

Telefoon (phone): 03 776 90 77 03 776 90 77

Fax (fax): +32 (58) 882-49-27 +32 (58) 882-49-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS
Products information HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS

BTW identificatienummer (tax): BE09762695312
Ondernemingsnummer: 4490081787
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS
(Get full report from official database of BE for HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS
Addition kinds of activities for HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS

3599. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
26790300. Behang | Wallpaper
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
83610103. Kinderhuis | Children's home
89990502. Weersvoorspelling | Weather forecasting
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS in sociale netwerken
Look for responds of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. Laat een reactie achter voor HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. Leave a respond for HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS. HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS op de google maps. Adres en contacten HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS
Location of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS on the google maps. Address and contacts of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS: Carmans Wegenbouw NV | N.P.A. SA | D'HONDT | Gaco NV | Editeco s.a

Other related companies as HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS: Carmans Wegenbouw NV | N.P.A. SA | D'HONDT | Gaco NV | Editeco s.a

HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09762695312. Het bedrijf HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS bevindt zich op het adres: Frans Van Cauwelaertlaan 179,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, openstaande posities, locatie van HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS is a company, that was registered 2007 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, company assigned to the tax number BE09762695312. The company HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS is located at the address: Frans Van Cauwelaertlaan 179,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS were not found.
The main activity of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS is not available. You also can look at reviews of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, open positions, location of HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGER INST VR KUNSTGESCHIEDENIS, employees, financial statistics.