Bio-Protect SA

Contactgegevens Bio-Protect SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bio-Protect SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bio-Protect SA

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue de l'Université 45,4000, België

Telefoon (phone): 03 231 22 71; 04 221 21 84; 09 233 56 96 03 231 22 71; 04 221 21 84; 09 233 56 96

Fax (fax): 04 221 14 52 04 221 14 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bio-Protect SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bio-Protect SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bio-Protect SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bio-Protect SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bio-Protect SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bio-Protect SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bio-Protect SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bio-Protect SA
Products information Bio-Protect SA

BTW identificatienummer (tax): BE09301269531
Ondernemingsnummer: 8511077880
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bio-Protect SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bio-Protect SA
(Get full report from official database of BE for Bio-Protect SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bio-Protect SA
Addition kinds of activities for Bio-Protect SA

20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
22110408. Terry geweven stoffen, katoen | Terry woven fabrics, cotton
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij Bio-Protect SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bio-Protect SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bio-Protect SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bio-Protect SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van Bio-Protect SA in sociale netwerken
Look for responds of Bio-Protect SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bio-Protect SA. Laat een reactie achter voor Bio-Protect SA. Bio-Protect SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bio-Protect SA. Leave a respond for Bio-Protect SA. Bio-Protect SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bio-Protect SA op de google maps. Adres en contacten Bio-Protect SA
Location of Bio-Protect SA on the google maps. Address and contacts of Bio-Protect SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bio-Protect SA Bio-Protect SA: MOLENSCHRANS NV | Salon d'Art (Le) | HDesign | Ctc | attic

Other related companies as Bio-Protect SA: MOLENSCHRANS NV | Salon d'Art (Le) | HDesign | Ctc | attic

Bio-Protect SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Bio-Protect SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09301269531. Het bedrijf Bio-Protect SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Université 45,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bio-Protect SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bio-Protect SA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bio-Protect SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bio-Protect SA, openstaande posities, locatie van Bio-Protect SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bio-Protect SA is a company, that was registered 2003 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Bio-Protect SA, company assigned to the tax number BE09301269531. The company Bio-Protect SA is located at the address: Rue de l'Université 45,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bio-Protect SA were not found.
The main activity of Bio-Protect SA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bio-Protect SA is not available. You also can look at reviews of Bio-Protect SA, open positions, location of Bio-Protect SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bio-Protect SA, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bio-Protect SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bio-Protect SA, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bio-Protect SA, employees, financial statistics.