Sirjacobs SPRL

Contactgegevens Sirjacobs SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sirjacobs SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sirjacobs SPRL

Regio (region): Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont), België

Adres (address): Rue Docteur Jules Rondeau 2,7140, België

Telefoon (phone): 064 45 19 78 064 45 19 78

Fax (fax): 064 45 92 69 064 45 92 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sirjacobs SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sirjacobs SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sirjacobs SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sirjacobs SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sirjacobs SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sirjacobs SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sirjacobs SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sirjacobs SPRL
Products information Sirjacobs SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03717468261
Ondernemingsnummer: 6062774658
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sirjacobs SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sirjacobs SPRL
(Get full report from official database of BE for Sirjacobs SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sirjacobs SPRL
Addition kinds of activities for Sirjacobs SPRL

179400. Uitboren | Excavation work
01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
20839902. Maïsmeel | Corn malt
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
37210206. Hang glijders | Hang gliders
51549902. Vee | Cattle
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij Sirjacobs SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sirjacobs SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sirjacobs SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sirjacobs SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van Sirjacobs SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sirjacobs SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sirjacobs SPRL. Laat een reactie achter voor Sirjacobs SPRL. Sirjacobs SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sirjacobs SPRL. Leave a respond for Sirjacobs SPRL. Sirjacobs SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sirjacobs SPRL op de google maps. Adres en contacten Sirjacobs SPRL
Location of Sirjacobs SPRL on the google maps. Address and contacts of Sirjacobs SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sirjacobs SPRL Sirjacobs SPRL: Saeys BVBA | Web Design Développement SPRL | JALEMA NV | Rega NV | Citeaux ASBL

Other related companies as Sirjacobs SPRL: Saeys BVBA | Web Design Développement SPRL | JALEMA NV | Rega NV | Citeaux ASBL

Sirjacobs SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont), België. De volledige naam van het bedrijf is Sirjacobs SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03717468261. Het bedrijf Sirjacobs SPRL bevindt zich op het adres: Rue Docteur Jules Rondeau 2,7140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sirjacobs SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sirjacobs SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sirjacobs SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sirjacobs SPRL, openstaande posities, locatie van Sirjacobs SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sirjacobs SPRL is a company, that was registered 2001 in Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont) region, Belgium. Full name of company is Sirjacobs SPRL, company assigned to the tax number BE03717468261. The company Sirjacobs SPRL is located at the address: Rue Docteur Jules Rondeau 2,7140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sirjacobs SPRL were not found.
The main activity of Sirjacobs SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sirjacobs SPRL is not available. You also can look at reviews of Sirjacobs SPRL, open positions, location of Sirjacobs SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sirjacobs SPRL, Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sirjacobs SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sirjacobs SPRL, Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sirjacobs SPRL, employees, financial statistics.