JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV

Contactgegevens JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Charleroise Steenweg 123A,1060, België

Telefoon (phone): 02 534 85 11 02 534 85 11

Fax (fax): 02 536 07 80 02 536 07 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV
Products information JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV

BTW identificatienummer (tax): BE07089996337
Ondernemingsnummer: 8977172851
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV
(Get full report from official database of BE for JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV
Addition kinds of activities for JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV

326200. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
28790105. Uitroeiende producten, voor huishoudelijk of industrieel gebruik | Exterminating products, for household or industrial use
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
34790221. Verf van metaalproducten | Varnishing of metal products
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal

Werken bij JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV in sociale netwerken
Look for responds of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. Laat een reactie achter voor JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. Leave a respond for JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV. JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV op de google maps. Adres en contacten JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV
Location of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV on the google maps. Address and contacts of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV: A.G.B.-ALGEBO BVBA | De Beeldhouwerij BVBA | Cenens L | A.B. Mons SA | BORAN I.T. BVBA

Other related companies as JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV: A.G.B.-ALGEBO BVBA | De Beeldhouwerij BVBA | Cenens L | A.B. Mons SA | BORAN I.T. BVBA

JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07089996337. Het bedrijf JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV bevindt zich op het adres: Charleroise Steenweg 123A,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, openstaande posities, locatie van JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV is a company, that was registered 2000 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, company assigned to the tax number BE07089996337. The company JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV is located at the address: Charleroise Steenweg 123A,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV were not found.
The main activity of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV is not available. You also can look at reviews of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, open positions, location of JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOB-BOTTEQUIN EXPERTISES NV, employees, financial statistics.