CASTERMANS JEAN & Co

Contactgegevens CASTERMANS JEAN & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASTERMANS JEAN & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASTERMANS JEAN & Co

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Romeinse Kassei 197,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 37 45 012 23 37 45

Fax (fax): 012 26 24 57 012 26 24 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASTERMANS JEAN & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASTERMANS JEAN & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASTERMANS JEAN & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASTERMANS JEAN & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASTERMANS JEAN & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASTERMANS JEAN & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASTERMANS JEAN & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASTERMANS JEAN & Co
Products information CASTERMANS JEAN & Co

BTW identificatienummer (tax): BE08768432617
Ondernemingsnummer: 2225799560
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CASTERMANS JEAN & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASTERMANS JEAN & Co
(Get full report from official database of BE for CASTERMANS JEAN & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASTERMANS JEAN & Co
Addition kinds of activities for CASTERMANS JEAN & Co

348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
361300. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
28510105. Verf, asfalt of bitumineus | Paints, asphalt or bituminous
31990100. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment
55419900. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij CASTERMANS JEAN & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASTERMANS JEAN & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASTERMANS JEAN & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASTERMANS JEAN & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van CASTERMANS JEAN & Co in sociale netwerken
Look for responds of CASTERMANS JEAN & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASTERMANS JEAN & Co. Laat een reactie achter voor CASTERMANS JEAN & Co. CASTERMANS JEAN & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASTERMANS JEAN & Co. Leave a respond for CASTERMANS JEAN & Co. CASTERMANS JEAN & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASTERMANS JEAN & Co op de google maps. Adres en contacten CASTERMANS JEAN & Co
Location of CASTERMANS JEAN & Co on the google maps. Address and contacts of CASTERMANS JEAN & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come CASTERMANS JEAN & Co CASTERMANS JEAN & Co: Making Magazines/Aanzet CV | Van Renterghem Trucks NV | Pajot Jazz & Dance Band | V D I SA | Oncad

Other related companies as CASTERMANS JEAN & Co: Making Magazines/Aanzet CV | Van Renterghem Trucks NV | Pajot Jazz & Dance Band | V D I SA | Oncad

CASTERMANS JEAN & Co is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is CASTERMANS JEAN & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08768432617. Het bedrijf CASTERMANS JEAN & Co bevindt zich op het adres: Romeinse Kassei 197,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CASTERMANS JEAN & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASTERMANS JEAN & Co is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASTERMANS JEAN & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASTERMANS JEAN & Co, openstaande posities, locatie van CASTERMANS JEAN & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CASTERMANS JEAN & Co is a company, that was registered 2013 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is CASTERMANS JEAN & Co, company assigned to the tax number BE08768432617. The company CASTERMANS JEAN & Co is located at the address: Romeinse Kassei 197,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CASTERMANS JEAN & Co were not found.
The main activity of CASTERMANS JEAN & Co is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CASTERMANS JEAN & Co is not available. You also can look at reviews of CASTERMANS JEAN & Co, open positions, location of CASTERMANS JEAN & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASTERMANS JEAN & Co, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASTERMANS JEAN & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASTERMANS JEAN & Co, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASTERMANS JEAN & Co, employees, financial statistics.