Jacxsens R & Zn vgn NV

Contactgegevens Jacxsens R & Zn vgn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacxsens R & Zn vgn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacxsens R & Zn vgn NV

Regio (region): Damme (Oostkerke - Hoeke), België

Adres (address): Westkapellesteenweg 10,8340, België

Telefoon (phone): 050 60 54 87 050 60 54 87

Fax (fax): 050 62 25 73 050 62 25 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacxsens R & Zn vgn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacxsens R & Zn vgn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacxsens R & Zn vgn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacxsens R & Zn vgn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacxsens R & Zn vgn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacxsens R & Zn vgn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacxsens R & Zn vgn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacxsens R & Zn vgn NV
Products information Jacxsens R & Zn vgn NV

BTW identificatienummer (tax): BE06197906494
Ondernemingsnummer: 7751098632
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jacxsens R & Zn vgn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacxsens R & Zn vgn NV
(Get full report from official database of BE for Jacxsens R & Zn vgn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacxsens R & Zn vgn NV
Addition kinds of activities for Jacxsens R & Zn vgn NV

735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
16290303. Tennisbaanconstructie | Tennis court construction
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
50630210. Isolatoren, elektrisch | Insulators, electrical
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij Jacxsens R & Zn vgn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacxsens R & Zn vgn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacxsens R & Zn vgn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacxsens R & Zn vgn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van Jacxsens R & Zn vgn NV in sociale netwerken
Look for responds of Jacxsens R & Zn vgn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacxsens R & Zn vgn NV. Laat een reactie achter voor Jacxsens R & Zn vgn NV. Jacxsens R & Zn vgn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacxsens R & Zn vgn NV. Leave a respond for Jacxsens R & Zn vgn NV. Jacxsens R & Zn vgn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacxsens R & Zn vgn NV op de google maps. Adres en contacten Jacxsens R & Zn vgn NV
Location of Jacxsens R & Zn vgn NV on the google maps. Address and contacts of Jacxsens R & Zn vgn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacxsens R & Zn vgn NV Jacxsens R & Zn vgn NV: Sacotralux SA | Baeyens C & co BVBA | Ambulant Centrum De Kerseboom | Samsonite Europe N.V | Solomont Polymors NV

Other related companies as Jacxsens R & Zn vgn NV: Sacotralux SA | Baeyens C & co BVBA | Ambulant Centrum De Kerseboom | Samsonite Europe N.V | Solomont Polymors NV

Jacxsens R & Zn vgn NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Damme (Oostkerke - Hoeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Jacxsens R & Zn vgn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06197906494. Het bedrijf Jacxsens R & Zn vgn NV bevindt zich op het adres: Westkapellesteenweg 10,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jacxsens R & Zn vgn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacxsens R & Zn vgn NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacxsens R & Zn vgn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacxsens R & Zn vgn NV, openstaande posities, locatie van Jacxsens R & Zn vgn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jacxsens R & Zn vgn NV is a company, that was registered 2011 in Damme (Oostkerke - Hoeke) region, Belgium. Full name of company is Jacxsens R & Zn vgn NV, company assigned to the tax number BE06197906494. The company Jacxsens R & Zn vgn NV is located at the address: Westkapellesteenweg 10,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jacxsens R & Zn vgn NV were not found.
The main activity of Jacxsens R & Zn vgn NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacxsens R & Zn vgn NV is not available. You also can look at reviews of Jacxsens R & Zn vgn NV, open positions, location of Jacxsens R & Zn vgn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacxsens R & Zn vgn NV, Damme (Oostkerke - Hoeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacxsens R & Zn vgn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacxsens R & Zn vgn NV, Damme (Oostkerke - Hoeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacxsens R & Zn vgn NV, employees, financial statistics.