AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS

Contactgegevens AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Fernand Mélardstraat 29,1200, België

Telefoon (phone): 02 771 24 02 02 771 24 02

Fax (fax): 02 771 24 02 02 771 24 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS
Products information AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS

BTW identificatienummer (tax): BE08403137207
Ondernemingsnummer: 3159088134
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS
(Get full report from official database of BE for AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS
Addition kinds of activities for AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
27520302. Vormen, zaken: gelithografeerd | Forms, business: lithographed
34299902. Casket hardware | Casket hardware
38230402. Annunciators, relais en solid state types | Annunciators, relay and solid state types
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
50879909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS in sociale netwerken
Look for responds of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. Laat een reactie achter voor AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. Leave a respond for AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS. AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS op de google maps. Adres en contacten AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS
Location of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS on the google maps. Address and contacts of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS: Tankkeuringen Deferme Ivan BVBA | De Ryck A | Delta Marine Engineering NV | Donnay-Monami S.A. | Sven Charleer

Other related companies as AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS: Tankkeuringen Deferme Ivan BVBA | De Ryck A | Delta Marine Engineering NV | Donnay-Monami S.A. | Sven Charleer

AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08403137207. Het bedrijf AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS bevindt zich op het adres: Fernand Mélardstraat 29,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, openstaande posities, locatie van AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS is a company, that was registered 1990 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, company assigned to the tax number BE08403137207. The company AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS is located at the address: Fernand Mélardstraat 29,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS were not found.
The main activity of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS is not available. You also can look at reviews of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, open positions, location of AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGE-ASSOCIATION DE GEOMETRES ET D'EXPERTS, employees, financial statistics.