VAULET INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • VAULET INTERNATIONAL SA
Private companiesFood and Kindred Products • VAULET INTERNATIONAL SA

Contactgegevens VAULET INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAULET INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAULET INTERNATIONAL SA

Regio (region): Le Roeulx, België

Adres (address): Rue d'Houdeng 113,7070, België

Telefoon (phone): 064 67 85 20; 064 67 85 30 064 67 85 20; 064 67 85 30

Fax (fax): 064 67 52 65 064 67 52 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAULET INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAULET INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAULET INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAULET INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAULET INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAULET INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAULET INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAULET INTERNATIONAL SA
Products information VAULET INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE05580474853
Ondernemingsnummer: 6703002929
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAULET INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAULET INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for VAULET INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAULET INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for VAULET INTERNATIONAL SA

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
26720201. Adhesieve backed films, schuimen en folies | Adhesive backed films, foams and foils
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
35799901. Annuleren van machines, postkantoor | Canceling machinery, post office
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished

Werken bij VAULET INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAULET INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAULET INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAULET INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van VAULET INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of VAULET INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAULET INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor VAULET INTERNATIONAL SA. VAULET INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAULET INTERNATIONAL SA. Leave a respond for VAULET INTERNATIONAL SA. VAULET INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAULET INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten VAULET INTERNATIONAL SA
Location of VAULET INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of VAULET INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAULET INTERNATIONAL SA VAULET INTERNATIONAL SA: AUDIO ACOUSTIQUE PROFESSIONNEL SPRL | Octopuss Ice Service SPRL | Kardex NV | Folcque SPRL | Verlag Ralph Tegtmeier Nachf

Other related companies as VAULET INTERNATIONAL SA: AUDIO ACOUSTIQUE PROFESSIONNEL SPRL | Octopuss Ice Service SPRL | Kardex NV | Folcque SPRL | Verlag Ralph Tegtmeier Nachf

VAULET INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Le Roeulx, België. De volledige naam van het bedrijf is VAULET INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05580474853. Het bedrijf VAULET INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Rue d'Houdeng 113,7070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAULET INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAULET INTERNATIONAL SA is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAULET INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAULET INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van VAULET INTERNATIONAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAULET INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1987 in Le Roeulx region, Belgium. Full name of company is VAULET INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE05580474853. The company VAULET INTERNATIONAL SA is located at the address: Rue d'Houdeng 113,7070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAULET INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of VAULET INTERNATIONAL SA is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAULET INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of VAULET INTERNATIONAL SA, open positions, location of VAULET INTERNATIONAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAULET INTERNATIONAL SA, Le Roeulx: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAULET INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAULET INTERNATIONAL SA, Le Roeulx: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAULET INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.