Euro Nordic Belgium Logist-x NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Euro Nordic Belgium Logist-x NV
Private companiesReal Estate • Euro Nordic Belgium Logist-x NV

Contactgegevens Euro Nordic Belgium Logist-x NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro Nordic Belgium Logist-x NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro Nordic Belgium Logist-x NV

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Albert Panisstraat 4 Bus 101,9120, België

Telefoon (phone): 03 570 01 30 03 570 01 30

Fax (fax): 03 575 24 35 03 575 24 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro Nordic Belgium Logist-x NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro Nordic Belgium Logist-x NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro Nordic Belgium Logist-x NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro Nordic Belgium Logist-x NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro Nordic Belgium Logist-x NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro Nordic Belgium Logist-x NV
Products information Euro Nordic Belgium Logist-x NV

BTW identificatienummer (tax): BE08072723388
Ondernemingsnummer: 9091979980
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Euro Nordic Belgium Logist-x NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro Nordic Belgium Logist-x NV
(Get full report from official database of BE for Euro Nordic Belgium Logist-x NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro Nordic Belgium Logist-x NV
Addition kinds of activities for Euro Nordic Belgium Logist-x NV

899906. Lezingendiensten | Lecturing services
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
22590203. Wasdoeken, breien | Washcloths, knit
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
51310214. Draad | Thread
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand
92230400. Correctionele instellingen, niveau van overheid | Correctional institutions, level of government

Werken bij Euro Nordic Belgium Logist-x NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro Nordic Belgium Logist-x NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Euro Nordic Belgium Logist-x NV in sociale netwerken
Look for responds of Euro Nordic Belgium Logist-x NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Laat een reactie achter voor Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Euro Nordic Belgium Logist-x NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Leave a respond for Euro Nordic Belgium Logist-x NV. Euro Nordic Belgium Logist-x NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro Nordic Belgium Logist-x NV op de google maps. Adres en contacten Euro Nordic Belgium Logist-x NV
Location of Euro Nordic Belgium Logist-x NV on the google maps. Address and contacts of Euro Nordic Belgium Logist-x NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro Nordic Belgium Logist-x NV Euro Nordic Belgium Logist-x NV: Nadimmo SA | ALFA ROMEO/ANTWERP CAR CENTER | Aerts A & Zn BVBA | Gilson & Fils SPRL | Beaulieu Fabrics N.V.

Other related companies as Euro Nordic Belgium Logist-x NV: Nadimmo SA | ALFA ROMEO/ANTWERP CAR CENTER | Aerts A & Zn BVBA | Gilson & Fils SPRL | Beaulieu Fabrics N.V.

Euro Nordic Belgium Logist-x NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is Euro Nordic Belgium Logist-x NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08072723388. Het bedrijf Euro Nordic Belgium Logist-x NV bevindt zich op het adres: Albert Panisstraat 4 Bus 101,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Euro Nordic Belgium Logist-x NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro Nordic Belgium Logist-x NV is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro Nordic Belgium Logist-x NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro Nordic Belgium Logist-x NV, openstaande posities, locatie van Euro Nordic Belgium Logist-x NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro Nordic Belgium Logist-x NV is a company, that was registered 2013 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is Euro Nordic Belgium Logist-x NV, company assigned to the tax number BE08072723388. The company Euro Nordic Belgium Logist-x NV is located at the address: Albert Panisstraat 4 Bus 101,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Euro Nordic Belgium Logist-x NV were not found.
The main activity of Euro Nordic Belgium Logist-x NV is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro Nordic Belgium Logist-x NV is not available. You also can look at reviews of Euro Nordic Belgium Logist-x NV, open positions, location of Euro Nordic Belgium Logist-x NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro Nordic Belgium Logist-x NV, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro Nordic Belgium Logist-x NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro Nordic Belgium Logist-x NV, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro Nordic Belgium Logist-x NV, employees, financial statistics.