ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA

Contactgegevens ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Jan Van Rijswijcklaan 90,2018, België

Telefoon (phone): 03 226 53 54 03 226 53 54

Fax (fax): 03 233 03 30 03 233 03 30

E-Mail: Inlichtingen: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA
Products information ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08426757812
Ondernemingsnummer: 4560394287
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA
(Get full report from official database of BE for ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA
Addition kinds of activities for ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
335605. Blik | Tin
09199905. Sealjacht | Seal hunting
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
80690301. Tuberculosis ziekenhuis | Tuberculosis hospital

Werken bij ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. Laat een reactie achter voor ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. Leave a respond for ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA. ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA op de google maps. Adres en contacten ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA
Location of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA on the google maps. Address and contacts of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA: Artindus Interieur | Gawi Fruitnet ASBL | DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA | KIJKUIT (DE) | Aquafun

Other related companies as ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA: Artindus Interieur | Gawi Fruitnet ASBL | DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA | KIJKUIT (DE) | Aquafun

ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08426757812. Het bedrijf ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA bevindt zich op het adres: Jan Van Rijswijcklaan 90,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, openstaande posities, locatie van ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Inlichtingen: [email protected]

ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA is a company, that was registered 1986 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, company assigned to the tax number BE08426757812. The company ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA is located at the address: Jan Van Rijswijcklaan 90,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA were not found.
The main activity of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA is not available. You also can look at reviews of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, open positions, location of ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA on the map. For more information, write us to email Inlichtingen: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANAX SHIPPING AND TRADING BVBA, employees, financial statistics.