Smikkel Smakkel

Contactgegevens Smikkel Smakkel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smikkel Smakkel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smikkel Smakkel

Regio (region): Niel, België

Adres (address): Wipstraat 38,2845, België

Telefoon (phone): 03 888 87 18 03 888 87 18

Fax (fax): 03 888 87 18 03 888 87 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smikkel Smakkel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smikkel Smakkel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smikkel Smakkel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smikkel Smakkel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smikkel Smakkel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smikkel Smakkel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smikkel Smakkel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smikkel Smakkel
Products information Smikkel Smakkel

BTW identificatienummer (tax): BE04863891601
Ondernemingsnummer: 6679656982
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Smikkel Smakkel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smikkel Smakkel
(Get full report from official database of BE for Smikkel Smakkel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smikkel Smakkel
Addition kinds of activities for Smikkel Smakkel

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use

Werken bij Smikkel Smakkel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smikkel Smakkel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smikkel Smakkel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smikkel Smakkel. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Smikkel Smakkel in sociale netwerken
Look for responds of Smikkel Smakkel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smikkel Smakkel. Laat een reactie achter voor Smikkel Smakkel. Smikkel Smakkel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smikkel Smakkel. Leave a respond for Smikkel Smakkel. Smikkel Smakkel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smikkel Smakkel op de google maps. Adres en contacten Smikkel Smakkel
Location of Smikkel Smakkel on the google maps. Address and contacts of Smikkel Smakkel

Andere gerelateerde bedrijven als come Smikkel Smakkel Smikkel Smakkel: BRAEKMAN & Zn | H T M NV | Anpeip | Elnor Motors N.V. | Turgay Benly

Other related companies as Smikkel Smakkel: BRAEKMAN & Zn | H T M NV | Anpeip | Elnor Motors N.V. | Turgay Benly

Smikkel Smakkel is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is Smikkel Smakkel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04863891601. Het bedrijf Smikkel Smakkel bevindt zich op het adres: Wipstraat 38,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Smikkel Smakkel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smikkel Smakkel is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smikkel Smakkel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smikkel Smakkel, openstaande posities, locatie van Smikkel Smakkel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smikkel Smakkel is a company, that was registered 1987 in Niel region, Belgium. Full name of company is Smikkel Smakkel, company assigned to the tax number BE04863891601. The company Smikkel Smakkel is located at the address: Wipstraat 38,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Smikkel Smakkel were not found.
The main activity of Smikkel Smakkel is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Smikkel Smakkel is not available. You also can look at reviews of Smikkel Smakkel, open positions, location of Smikkel Smakkel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smikkel Smakkel, Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smikkel Smakkel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smikkel Smakkel, Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smikkel Smakkel, employees, financial statistics.