SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

Contactgegevens SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

Regio (region): Frameries (La Bouverie), België

Adres (address): Rue de l'Industrie 128,7080, België

Telefoon (phone): 065 61 34 60 065 61 34 60

Fax (fax): 065 61 34 83 065 61 34 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL
Products information SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07205627441
Ondernemingsnummer: 2023101806
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL
(Get full report from official database of BE for SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL
Addition kinds of activities for SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
525101. Gereedschap | Tools
14590100. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games
59439904. Schrijfbenodigdheden | Writing supplies

Werken bij SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. Laat een reactie achter voor SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. Leave a respond for SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL. SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL op de google maps. Adres en contacten SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL
Location of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL on the google maps. Address and contacts of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL: J P F Art Promo | Living Room (The) NV | Bosch B | Sanderus Antiquariaat | ePortal.it nv

Other related companies as SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL: J P F Art Promo | Living Room (The) NV | Bosch B | Sanderus Antiquariaat | ePortal.it nv

SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Frameries (La Bouverie), België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07205627441. Het bedrijf SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL bevindt zich op het adres: Rue de l'Industrie 128,7080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, openstaande posities, locatie van SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL is a company, that was registered 2018 in Frameries (La Bouverie) region, Belgium. Full name of company is SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, company assigned to the tax number BE07205627441. The company SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL is located at the address: Rue de l'Industrie 128,7080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL were not found.
The main activity of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL is not available. You also can look at reviews of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, open positions, location of SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, Frameries (La Bouverie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, Frameries (La Bouverie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL, employees, financial statistics.