Events & Graphics

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Events & Graphics
Private companiesTransportation Services • Events & Graphics

Contactgegevens Events & Graphics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Events & Graphics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Events & Graphics

Regio (region): Bilzen, België

Adres (address): Maastrichterstraat 170,3740, België

Telefoon (phone): 0496 28 23 06 0496 28 23 06

Fax (fax): 089 24 48 54 089 24 48 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Events & Graphics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Events & Graphics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Events & Graphics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Events & Graphics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Events & Graphics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Events & Graphics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Events & Graphics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Events & Graphics
Products information Events & Graphics

BTW identificatienummer (tax): BE05766143798
Ondernemingsnummer: 8299316406
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Events & Graphics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Events & Graphics
(Get full report from official database of BE for Events & Graphics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Events & Graphics
Addition kinds of activities for Events & Graphics

355907. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
59219901. Sterke drank | Hard liquor

Werken bij Events & Graphics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Events & Graphics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Events & Graphics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Events & Graphics. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Events & Graphics in sociale netwerken
Look for responds of Events & Graphics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Events & Graphics. Laat een reactie achter voor Events & Graphics. Events & Graphics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Events & Graphics. Leave a respond for Events & Graphics. Events & Graphics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Events & Graphics op de google maps. Adres en contacten Events & Graphics
Location of Events & Graphics on the google maps. Address and contacts of Events & Graphics

Andere gerelateerde bedrijven als come Events & Graphics Events & Graphics: Acebe nu Syntra Campus Antwerpen Lange Leemstraat | Goossens NV | Ralco NV | J.K. Travel SPRL | Van Hee

Other related companies as Events & Graphics: Acebe nu Syntra Campus Antwerpen Lange Leemstraat | Goossens NV | Ralco NV | J.K. Travel SPRL | Van Hee

Events & Graphics is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Bilzen, België. De volledige naam van het bedrijf is Events & Graphics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05766143798. Het bedrijf Events & Graphics bevindt zich op het adres: Maastrichterstraat 170,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Events & Graphics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Events & Graphics is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Events & Graphics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Events & Graphics, openstaande posities, locatie van Events & Graphics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Events & Graphics is a company, that was registered 1994 in Bilzen region, Belgium. Full name of company is Events & Graphics, company assigned to the tax number BE05766143798. The company Events & Graphics is located at the address: Maastrichterstraat 170,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Events & Graphics were not found.
The main activity of Events & Graphics is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Events & Graphics is not available. You also can look at reviews of Events & Graphics, open positions, location of Events & Graphics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Events & Graphics, Bilzen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Events & Graphics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Events & Graphics, Bilzen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Events & Graphics, employees, financial statistics.