EUREKA SPECTACLES

Contactgegevens EUREKA SPECTACLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUREKA SPECTACLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUREKA SPECTACLES

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Reper Vrevenstraat 122,1020, België

Telefoon (phone): 02 479 79 60 02 479 79 60

Fax (fax): 02 479 47 62 02 479 47 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUREKA SPECTACLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUREKA SPECTACLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUREKA SPECTACLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUREKA SPECTACLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUREKA SPECTACLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUREKA SPECTACLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUREKA SPECTACLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUREKA SPECTACLES
Products information EUREKA SPECTACLES

BTW identificatienummer (tax): BE02842956542
Ondernemingsnummer: 2112091064
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EUREKA SPECTACLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUREKA SPECTACLES
(Get full report from official database of BE for EUREKA SPECTACLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUREKA SPECTACLES
Addition kinds of activities for EUREKA SPECTACLES

314400. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
28999906. Chemisch katoen (verwerkt katoenen linters) | Chemical cotton (processed cotton linters)
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
39110400. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
83220202. Steun aan gezinnen met afhankelijke kinderen (afdc) | Aid to families with dependent children (afdc)

Werken bij EUREKA SPECTACLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUREKA SPECTACLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUREKA SPECTACLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUREKA SPECTACLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van EUREKA SPECTACLES in sociale netwerken
Look for responds of EUREKA SPECTACLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUREKA SPECTACLES. Laat een reactie achter voor EUREKA SPECTACLES. EUREKA SPECTACLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUREKA SPECTACLES. Leave a respond for EUREKA SPECTACLES. EUREKA SPECTACLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUREKA SPECTACLES op de google maps. Adres en contacten EUREKA SPECTACLES
Location of EUREKA SPECTACLES on the google maps. Address and contacts of EUREKA SPECTACLES

Andere gerelateerde bedrijven als come EUREKA SPECTACLES EUREKA SPECTACLES: Listo | ADP BELGIUM CVA | Praktijk voor rouw- en psychotherapie | Paludak BVBA | bvba Ronnymo

Other related companies as EUREKA SPECTACLES: Listo | ADP BELGIUM CVA | Praktijk voor rouw- en psychotherapie | Paludak BVBA | bvba Ronnymo

EUREKA SPECTACLES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is EUREKA SPECTACLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02842956542. Het bedrijf EUREKA SPECTACLES bevindt zich op het adres: Reper Vrevenstraat 122,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EUREKA SPECTACLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUREKA SPECTACLES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUREKA SPECTACLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUREKA SPECTACLES, openstaande posities, locatie van EUREKA SPECTACLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUREKA SPECTACLES is a company, that was registered 2017 in Brussel region, Belgium. Full name of company is EUREKA SPECTACLES, company assigned to the tax number BE02842956542. The company EUREKA SPECTACLES is located at the address: Reper Vrevenstraat 122,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EUREKA SPECTACLES were not found.
The main activity of EUREKA SPECTACLES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUREKA SPECTACLES is not available. You also can look at reviews of EUREKA SPECTACLES, open positions, location of EUREKA SPECTACLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUREKA SPECTACLES, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUREKA SPECTACLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUREKA SPECTACLES, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUREKA SPECTACLES, employees, financial statistics.