Crosly Bowling

Contactgegevens Crosly Bowling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crosly Bowling: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crosly Bowling

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Hooikaai 43,1000, België

Telefoon (phone): 02 217 28 01 02 217 28 01

Fax (fax): 02 219 96 86 02 219 96 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crosly Bowling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crosly Bowling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crosly Bowling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crosly Bowling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crosly Bowling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crosly Bowling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crosly Bowling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crosly Bowling
Products information Crosly Bowling

BTW identificatienummer (tax): BE02029968261
Ondernemingsnummer: 6625274658
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Crosly Bowling zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crosly Bowling
(Get full report from official database of BE for Crosly Bowling)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crosly Bowling
Addition kinds of activities for Crosly Bowling

369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
22319904. Flannels: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Flannels: wool, mohair, or similar fibers
38260304. Osmometers | Osmometers
50829907. Power shovels | Power shovels
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair

Werken bij Crosly Bowling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crosly Bowling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crosly Bowling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crosly Bowling. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van Crosly Bowling in sociale netwerken
Look for responds of Crosly Bowling in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crosly Bowling. Laat een reactie achter voor Crosly Bowling. Crosly Bowling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crosly Bowling. Leave a respond for Crosly Bowling. Crosly Bowling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crosly Bowling op de google maps. Adres en contacten Crosly Bowling
Location of Crosly Bowling on the google maps. Address and contacts of Crosly Bowling

Andere gerelateerde bedrijven als come Crosly Bowling Crosly Bowling: Antoine SA | Tastenhoye | R.C.A. The Communication group | INSTITUUT VOOR COMMUNICATIE | Hydromac

Other related companies as Crosly Bowling: Antoine SA | Tastenhoye | R.C.A. The Communication group | INSTITUUT VOOR COMMUNICATIE | Hydromac

Crosly Bowling is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Crosly Bowling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029968261. Het bedrijf Crosly Bowling bevindt zich op het adres: Hooikaai 43,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Crosly Bowling zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crosly Bowling is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crosly Bowling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crosly Bowling, openstaande posities, locatie van Crosly Bowling op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crosly Bowling is a company, that was registered 2003 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Crosly Bowling, company assigned to the tax number BE02029968261. The company Crosly Bowling is located at the address: Hooikaai 43,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Crosly Bowling were not found.
The main activity of Crosly Bowling is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Crosly Bowling is not available. You also can look at reviews of Crosly Bowling, open positions, location of Crosly Bowling on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crosly Bowling, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crosly Bowling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crosly Bowling, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crosly Bowling, employees, financial statistics.