Briefing

Contactgegevens Briefing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Briefing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Briefing

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Bollandistenstraat 58,1040, België

Telefoon (phone): 02 732 66 36 02 732 66 36

Fax (fax): 02 732 97 10 02 732 97 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Briefing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Briefing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Briefing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Briefing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Briefing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Briefing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Briefing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Briefing
Products information Briefing

BTW identificatienummer (tax): BE03522460937
Ondernemingsnummer: 8726409912
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Briefing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Briefing
(Get full report from official database of BE for Briefing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Briefing
Addition kinds of activities for Briefing

22219905. Textile warping, op contract basis | Textile warping, on a contract basis
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
26310502. Stencil board | Stencil board
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
39140410. Trofeeën, geplateerd (alle metalen) | Trophies, plated (all metals)
44249901. Coastwise transport, vracht | Coastwise transportation, freight
44899900. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij Briefing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Briefing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Briefing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Briefing. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener portaalkraan (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden en lossen van gewelven op vrachtwagens Je hebt contact met de vrachtwagenchauffeurs Je zal de vrachtbonnen controleren en toebehoren meegeven aan de chauffeurs Je bent bereid om polyvalent in te springen in de productiehal

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

Zoek naar antwoorden van Briefing in sociale netwerken
Look for responds of Briefing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Briefing. Laat een reactie achter voor Briefing. Briefing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Briefing. Leave a respond for Briefing. Briefing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Briefing op de google maps. Adres en contacten Briefing
Location of Briefing on the google maps. Address and contacts of Briefing

Andere gerelateerde bedrijven als come Briefing Briefing: Limmob SCRL | Vanavermaete I | Alpheios Belgium N.V. | Lagey Producties | Renternierracing

Other related companies as Briefing: Limmob SCRL | Vanavermaete I | Alpheios Belgium N.V. | Lagey Producties | Renternierracing

Briefing is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Briefing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03522460937. Het bedrijf Briefing bevindt zich op het adres: Bollandistenstraat 58,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Briefing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Briefing is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Briefing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Briefing, openstaande posities, locatie van Briefing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Briefing is a company, that was registered 2009 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Briefing, company assigned to the tax number BE03522460937. The company Briefing is located at the address: Bollandistenstraat 58,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Briefing were not found.
The main activity of Briefing is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Briefing is not available. You also can look at reviews of Briefing, open positions, location of Briefing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Briefing, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Briefing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Briefing, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Briefing, employees, financial statistics.