BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE

Contactgegevens BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Terhulpsesteenweg 201,1170, België

Telefoon (phone): 02 675 21 00 02 675 21 00

Fax (fax): 02 675 21 00 02 675 21 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE
Products information BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE

BTW identificatienummer (tax): BE05161895751
Ondernemingsnummer: 9707763671
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE
(Get full report from official database of BE for BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE
Addition kinds of activities for BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE

07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
20480205. Paardvlees, bevroren: bereid als diervoeder | Horse meat, frozen: prepared as animal feed
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
33120500. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE in sociale netwerken
Look for responds of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. Laat een reactie achter voor BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. Leave a respond for BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE. BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE op de google maps. Adres en contacten BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE
Location of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE on the google maps. Address and contacts of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE: Fiduciaire Générale de Services SPRL | Vinya Plastics NV | CHARLIER L & B SA | Lecoq & Lecoq SPRL | MORE THAN BVBA

Other related companies as BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE: Fiduciaire Générale de Services SPRL | Vinya Plastics NV | CHARLIER L & B SA | Lecoq & Lecoq SPRL | MORE THAN BVBA

BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05161895751. Het bedrijf BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE bevindt zich op het adres: Terhulpsesteenweg 201,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 659,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, openstaande posities, locatie van BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE is a company, that was registered 2017 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, company assigned to the tax number BE05161895751. The company BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE is located at the address: Terhulpsesteenweg 201,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 659,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE were not found.
The main activity of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE is not available. You also can look at reviews of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, open positions, location of BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIENNALE DE LA CHANSON FRANCAISE, employees, financial statistics.