B-Art Eggsclusive Events BVBA

Contactgegevens B-Art Eggsclusive Events BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B-Art Eggsclusive Events BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B-Art Eggsclusive Events BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Guldenbodemstraat 20,2800, België

Telefoon (phone): 015 29 38 20 015 29 38 20

Fax (fax): +32 (83) 983-86-75 +32 (83) 983-86-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B-Art Eggsclusive Events BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B-Art Eggsclusive Events BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B-Art Eggsclusive Events BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B-Art Eggsclusive Events BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B-Art Eggsclusive Events BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B-Art Eggsclusive Events BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B-Art Eggsclusive Events BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B-Art Eggsclusive Events BVBA
Products information B-Art Eggsclusive Events BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03194519042
Ondernemingsnummer: 1619903564
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B-Art Eggsclusive Events BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B-Art Eggsclusive Events BVBA
(Get full report from official database of BE for B-Art Eggsclusive Events BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B-Art Eggsclusive Events BVBA
Addition kinds of activities for B-Art Eggsclusive Events BVBA

504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service
92290102. Wetshandhavingsstatistiek centrum, overheid | Law enforcement statistics center, government

Werken bij B-Art Eggsclusive Events BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B-Art Eggsclusive Events BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B-Art Eggsclusive Events BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B-Art Eggsclusive Events BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van B-Art Eggsclusive Events BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B-Art Eggsclusive Events BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B-Art Eggsclusive Events BVBA. Laat een reactie achter voor B-Art Eggsclusive Events BVBA. B-Art Eggsclusive Events BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B-Art Eggsclusive Events BVBA. Leave a respond for B-Art Eggsclusive Events BVBA. B-Art Eggsclusive Events BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B-Art Eggsclusive Events BVBA op de google maps. Adres en contacten B-Art Eggsclusive Events BVBA
Location of B-Art Eggsclusive Events BVBA on the google maps. Address and contacts of B-Art Eggsclusive Events BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B-Art Eggsclusive Events BVBA B-Art Eggsclusive Events BVBA: De Graeve BVBA | Agence De Kimpe | Antwerp Business Flights | IRC Engineering N.V. | Klemm Nathalie

Other related companies as B-Art Eggsclusive Events BVBA: De Graeve BVBA | Agence De Kimpe | Antwerp Business Flights | IRC Engineering N.V. | Klemm Nathalie

B-Art Eggsclusive Events BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is B-Art Eggsclusive Events BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03194519042. Het bedrijf B-Art Eggsclusive Events BVBA bevindt zich op het adres: Guldenbodemstraat 20,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B-Art Eggsclusive Events BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B-Art Eggsclusive Events BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B-Art Eggsclusive Events BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B-Art Eggsclusive Events BVBA, openstaande posities, locatie van B-Art Eggsclusive Events BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B-Art Eggsclusive Events BVBA is a company, that was registered 1994 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is B-Art Eggsclusive Events BVBA, company assigned to the tax number BE03194519042. The company B-Art Eggsclusive Events BVBA is located at the address: Guldenbodemstraat 20,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B-Art Eggsclusive Events BVBA were not found.
The main activity of B-Art Eggsclusive Events BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B-Art Eggsclusive Events BVBA is not available. You also can look at reviews of B-Art Eggsclusive Events BVBA, open positions, location of B-Art Eggsclusive Events BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B-Art Eggsclusive Events BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B-Art Eggsclusive Events BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B-Art Eggsclusive Events BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B-Art Eggsclusive Events BVBA, employees, financial statistics.