PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP
Private companiesMembership Organizations • PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP

Contactgegevens PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Faiderstraat 1C,1060, België

Telefoon (phone): 0479 99 93 30; 02 533 93 30 0479 99 93 30; 02 533 93 30

Fax (fax): +32 (53) 831-71-78 +32 (53) 831-71-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP
Products information PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP

BTW identificatienummer (tax): BE07853546142
Ondernemingsnummer: 4251953125
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP
(Get full report from official database of BE for PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP
Addition kinds of activities for PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP

385101. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
22210600. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
39659902. Hair curlers | Hair curlers
50149901. Autobanden en buizen | Automobile tires and tubes
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP in sociale netwerken
Look for responds of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. Laat een reactie achter voor PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. Leave a respond for PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP. PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP op de google maps. Adres en contacten PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP
Location of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP on the google maps. Address and contacts of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP

Andere gerelateerde bedrijven als come PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP: A.A. HORECAHANDEL | Lieve Van Gorp BVBA | GOSSUIN,OLIVIER | Prof-praxis | TOROK SPRL

Other related companies as PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP: A.A. HORECAHANDEL | Lieve Van Gorp BVBA | GOSSUIN,OLIVIER | Prof-praxis | TOROK SPRL

PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07853546142. Het bedrijf PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP bevindt zich op het adres: Faiderstraat 1C,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, openstaande posities, locatie van PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP is a company, that was registered 1993 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, company assigned to the tax number BE07853546142. The company PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP is located at the address: Faiderstraat 1C,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP were not found.
The main activity of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP is not available. You also can look at reviews of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, open positions, location of PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEPPER & SALT/ PEPP'S EVENT CORP, employees, financial statistics.