ABC-Studio

Contactgegevens ABC-Studio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC-Studio: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC-Studio

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Stationsstraat 180-11,3110, België

Telefoon (phone): 016 53 44 44 016 53 44 44

Fax (fax): 016 53 58 89 016 53 58 89

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC-Studio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC-Studio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC-Studio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC-Studio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC-Studio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC-Studio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC-Studio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC-Studio
Products information ABC-Studio

BTW identificatienummer (tax): BE07591796875
Ondernemingsnummer: 7979339599
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABC-Studio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC-Studio
(Get full report from official database of BE for ABC-Studio)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC-Studio
Addition kinds of activities for ABC-Studio

221109. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
822200. Junior colleges | Junior colleges
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij ABC-Studio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC-Studio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC-Studio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC-Studio. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van ABC-Studio in sociale netwerken
Look for responds of ABC-Studio in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC-Studio. Laat een reactie achter voor ABC-Studio. ABC-Studio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC-Studio. Leave a respond for ABC-Studio. ABC-Studio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC-Studio op de google maps. Adres en contacten ABC-Studio
Location of ABC-Studio on the google maps. Address and contacts of ABC-Studio

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC-Studio ABC-Studio: Bastjaens Corneille | DE MEESTER | PEUGEOT-PROBUS SA | Comet S.A. | ZOOPR

Other related companies as ABC-Studio: Bastjaens Corneille | DE MEESTER | PEUGEOT-PROBUS SA | Comet S.A. | ZOOPR

ABC-Studio is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC-Studio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07591796875. Het bedrijf ABC-Studio bevindt zich op het adres: Stationsstraat 180-11,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABC-Studio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC-Studio is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC-Studio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC-Studio, openstaande posities, locatie van ABC-Studio op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

ABC-Studio is a company, that was registered 2007 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is ABC-Studio, company assigned to the tax number BE07591796875. The company ABC-Studio is located at the address: Stationsstraat 180-11,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABC-Studio were not found.
The main activity of ABC-Studio is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC-Studio is not available. You also can look at reviews of ABC-Studio, open positions, location of ABC-Studio on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC-Studio, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC-Studio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC-Studio, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC-Studio, employees, financial statistics.