GRYSON BUILDING COMPANY BVBA

Contactgegevens GRYSON BUILDING COMPANY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRYSON BUILDING COMPANY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRYSON BUILDING COMPANY BVBA

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Elisabethlaan 21,8820, België

Telefoon (phone): 050 21 39 41 050 21 39 41

Fax (fax): 050 21 12 35 050 21 12 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRYSON BUILDING COMPANY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRYSON BUILDING COMPANY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRYSON BUILDING COMPANY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRYSON BUILDING COMPANY BVBA
Products information GRYSON BUILDING COMPANY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01738006591
Ondernemingsnummer: 7723083496
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GRYSON BUILDING COMPANY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRYSON BUILDING COMPANY BVBA
(Get full report from official database of BE for GRYSON BUILDING COMPANY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRYSON BUILDING COMPANY BVBA
Addition kinds of activities for GRYSON BUILDING COMPANY BVBA

10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
24490000. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft

Werken bij GRYSON BUILDING COMPANY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRYSON BUILDING COMPANY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van GRYSON BUILDING COMPANY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. Laat een reactie achter voor GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. GRYSON BUILDING COMPANY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. Leave a respond for GRYSON BUILDING COMPANY BVBA. GRYSON BUILDING COMPANY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRYSON BUILDING COMPANY BVBA op de google maps. Adres en contacten GRYSON BUILDING COMPANY BVBA
Location of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA on the google maps. Address and contacts of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GRYSON BUILDING COMPANY BVBA GRYSON BUILDING COMPANY BVBA: Audicon SC | Callebaut T | THALASSO HOUSE | Baubois S.A. | The Publishing Company

Other related companies as GRYSON BUILDING COMPANY BVBA: Audicon SC | Callebaut T | THALASSO HOUSE | Baubois S.A. | The Publishing Company

GRYSON BUILDING COMPANY BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01738006591. Het bedrijf GRYSON BUILDING COMPANY BVBA bevindt zich op het adres: Elisabethlaan 21,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GRYSON BUILDING COMPANY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRYSON BUILDING COMPANY BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRYSON BUILDING COMPANY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, openstaande posities, locatie van GRYSON BUILDING COMPANY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRYSON BUILDING COMPANY BVBA is a company, that was registered 1998 in Torhout region, Belgium. Full name of company is GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, company assigned to the tax number BE01738006591. The company GRYSON BUILDING COMPANY BVBA is located at the address: Elisabethlaan 21,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GRYSON BUILDING COMPANY BVBA were not found.
The main activity of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA is not available. You also can look at reviews of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, open positions, location of GRYSON BUILDING COMPANY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRYSON BUILDING COMPANY BVBA, employees, financial statistics.