COMMUNISIS DATADOC SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • COMMUNISIS DATADOC SA
Private companiesMetal Mining • COMMUNISIS DATADOC SA

Contactgegevens COMMUNISIS DATADOC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMMUNISIS DATADOC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMMUNISIS DATADOC SA

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 248C,1800, België

Telefoon (phone): 02 257 94 20; 02 257 94 49 02 257 94 20; 02 257 94 49

Fax (fax): 02 257 94 49; 02 257 94 99; 02 333 03 53 02 257 94 49; 02 257 94 99; 02 333 03 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMMUNISIS DATADOC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMMUNISIS DATADOC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMMUNISIS DATADOC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMMUNISIS DATADOC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMMUNISIS DATADOC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMMUNISIS DATADOC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMMUNISIS DATADOC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMMUNISIS DATADOC SA
Products information COMMUNISIS DATADOC SA

BTW identificatienummer (tax): BE06883178710
Ondernemingsnummer: 1940155029
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COMMUNISIS DATADOC SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMMUNISIS DATADOC SA
(Get full report from official database of BE for COMMUNISIS DATADOC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMMUNISIS DATADOC SA
Addition kinds of activities for COMMUNISIS DATADOC SA

349699. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services

Werken bij COMMUNISIS DATADOC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMMUNISIS DATADOC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMMUNISIS DATADOC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMMUNISIS DATADOC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van COMMUNISIS DATADOC SA in sociale netwerken
Look for responds of COMMUNISIS DATADOC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMMUNISIS DATADOC SA. Laat een reactie achter voor COMMUNISIS DATADOC SA. COMMUNISIS DATADOC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMMUNISIS DATADOC SA. Leave a respond for COMMUNISIS DATADOC SA. COMMUNISIS DATADOC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMMUNISIS DATADOC SA op de google maps. Adres en contacten COMMUNISIS DATADOC SA
Location of COMMUNISIS DATADOC SA on the google maps. Address and contacts of COMMUNISIS DATADOC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMMUNISIS DATADOC SA COMMUNISIS DATADOC SA: Reparad NV | Moreau Electro BVBA | Dienst voor Logopedie Stotter-& Leertherapie en Psychologie | Theunis Industries NV | PARAPHANE

Other related companies as COMMUNISIS DATADOC SA: Reparad NV | Moreau Electro BVBA | Dienst voor Logopedie Stotter-& Leertherapie en Psychologie | Theunis Industries NV | PARAPHANE

COMMUNISIS DATADOC SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is COMMUNISIS DATADOC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06883178710. Het bedrijf COMMUNISIS DATADOC SA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 248C,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COMMUNISIS DATADOC SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMMUNISIS DATADOC SA is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMMUNISIS DATADOC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMMUNISIS DATADOC SA, openstaande posities, locatie van COMMUNISIS DATADOC SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMMUNISIS DATADOC SA is a company, that was registered 1994 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is COMMUNISIS DATADOC SA, company assigned to the tax number BE06883178710. The company COMMUNISIS DATADOC SA is located at the address: Leuvensesteenweg 248C,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COMMUNISIS DATADOC SA were not found.
The main activity of COMMUNISIS DATADOC SA is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMMUNISIS DATADOC SA is not available. You also can look at reviews of COMMUNISIS DATADOC SA, open positions, location of COMMUNISIS DATADOC SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMMUNISIS DATADOC SA, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMMUNISIS DATADOC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMMUNISIS DATADOC SA, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMMUNISIS DATADOC SA, employees, financial statistics.