MOONEN VERPAKKING

Contactgegevens MOONEN VERPAKKING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOONEN VERPAKKING: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOONEN VERPAKKING

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Luikersteenweg 344,3500, België

Telefoon (phone): 011 28 46 90 011 28 46 90

Fax (fax): 011 28 46 93 011 28 46 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOONEN VERPAKKING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOONEN VERPAKKING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOONEN VERPAKKING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOONEN VERPAKKING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOONEN VERPAKKING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOONEN VERPAKKING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOONEN VERPAKKING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOONEN VERPAKKING
Products information MOONEN VERPAKKING

BTW identificatienummer (tax): BE04119842529
Ondernemingsnummer: 7538513183
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MOONEN VERPAKKING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOONEN VERPAKKING
(Get full report from official database of BE for MOONEN VERPAKKING)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOONEN VERPAKKING
Addition kinds of activities for MOONEN VERPAKKING

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
592101. Wijn en bier | Wine and beer
36990103. betatrons | Betatrons
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services

Werken bij MOONEN VERPAKKING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOONEN VERPAKKING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOONEN VERPAKKING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOONEN VERPAKKING. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van MOONEN VERPAKKING in sociale netwerken
Look for responds of MOONEN VERPAKKING in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOONEN VERPAKKING. Laat een reactie achter voor MOONEN VERPAKKING. MOONEN VERPAKKING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOONEN VERPAKKING. Leave a respond for MOONEN VERPAKKING. MOONEN VERPAKKING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOONEN VERPAKKING op de google maps. Adres en contacten MOONEN VERPAKKING
Location of MOONEN VERPAKKING on the google maps. Address and contacts of MOONEN VERPAKKING

Andere gerelateerde bedrijven als come MOONEN VERPAKKING MOONEN VERPAKKING: Storme P | Communication Partners SPRL | Thiery Ph | Organisation Nettoyage Industriel Privé S.P.R.L. | Stand-By B.V.B.A.

Other related companies as MOONEN VERPAKKING: Storme P | Communication Partners SPRL | Thiery Ph | Organisation Nettoyage Industriel Privé S.P.R.L. | Stand-By B.V.B.A.

MOONEN VERPAKKING is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is MOONEN VERPAKKING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04119842529. Het bedrijf MOONEN VERPAKKING bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 344,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MOONEN VERPAKKING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOONEN VERPAKKING is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOONEN VERPAKKING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOONEN VERPAKKING, openstaande posities, locatie van MOONEN VERPAKKING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOONEN VERPAKKING is a company, that was registered 1998 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is MOONEN VERPAKKING, company assigned to the tax number BE04119842529. The company MOONEN VERPAKKING is located at the address: Luikersteenweg 344,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MOONEN VERPAKKING were not found.
The main activity of MOONEN VERPAKKING is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOONEN VERPAKKING is not available. You also can look at reviews of MOONEN VERPAKKING, open positions, location of MOONEN VERPAKKING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOONEN VERPAKKING, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOONEN VERPAKKING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOONEN VERPAKKING, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOONEN VERPAKKING, employees, financial statistics.