RECYC-OIL NV

Contactgegevens RECYC-OIL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECYC-OIL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECYC-OIL NV

Regio (region): Wielsbeke, België

Adres (address): Molenstraat 209,8710, België

Telefoon (phone): 056 66 53 16; 056 66 69 72 056 66 53 16; 056 66 69 72

Fax (fax): 056 66 78 98 056 66 78 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECYC-OIL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECYC-OIL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECYC-OIL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECYC-OIL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECYC-OIL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECYC-OIL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECYC-OIL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECYC-OIL NV
Products information RECYC-OIL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06540679931
Ondernemingsnummer: 8621215820
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in RECYC-OIL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECYC-OIL NV
(Get full report from official database of BE for RECYC-OIL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECYC-OIL NV
Addition kinds of activities for RECYC-OIL NV

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
10410201. Gold bullion productie | Gold bullion production
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
35310700. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
61620000. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents

Werken bij RECYC-OIL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECYC-OIL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECYC-OIL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECYC-OIL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van RECYC-OIL NV in sociale netwerken
Look for responds of RECYC-OIL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECYC-OIL NV. Laat een reactie achter voor RECYC-OIL NV. RECYC-OIL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECYC-OIL NV. Leave a respond for RECYC-OIL NV. RECYC-OIL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECYC-OIL NV op de google maps. Adres en contacten RECYC-OIL NV
Location of RECYC-OIL NV on the google maps. Address and contacts of RECYC-OIL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RECYC-OIL NV RECYC-OIL NV: One2Web | ACP N.V.-S.A. | Exclusive Parquet nv | Somarix n.v. | declic

Other related companies as RECYC-OIL NV: One2Web | ACP N.V.-S.A. | Exclusive Parquet nv | Somarix n.v. | declic

RECYC-OIL NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Wielsbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is RECYC-OIL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540679931. Het bedrijf RECYC-OIL NV bevindt zich op het adres: Molenstraat 209,8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in RECYC-OIL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECYC-OIL NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECYC-OIL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECYC-OIL NV, openstaande posities, locatie van RECYC-OIL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RECYC-OIL NV is a company, that was registered 2003 in Wielsbeke region, Belgium. Full name of company is RECYC-OIL NV, company assigned to the tax number BE06540679931. The company RECYC-OIL NV is located at the address: Molenstraat 209,8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in RECYC-OIL NV were not found.
The main activity of RECYC-OIL NV is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RECYC-OIL NV is not available. You also can look at reviews of RECYC-OIL NV, open positions, location of RECYC-OIL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECYC-OIL NV, Wielsbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECYC-OIL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECYC-OIL NV, Wielsbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECYC-OIL NV, employees, financial statistics.