CAR AUDIO BUSINESS

Contactgegevens CAR AUDIO BUSINESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR AUDIO BUSINESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR AUDIO BUSINESS

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kuringersteenweg 100,3500, België

Telefoon (phone): 011 25 66 67 011 25 66 67

Fax (fax): 011 25 66 80 011 25 66 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR AUDIO BUSINESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR AUDIO BUSINESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR AUDIO BUSINESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR AUDIO BUSINESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR AUDIO BUSINESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR AUDIO BUSINESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR AUDIO BUSINESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR AUDIO BUSINESS
Products information CAR AUDIO BUSINESS

BTW identificatienummer (tax): BE05206390380
Ondernemingsnummer: 8998596191
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CAR AUDIO BUSINESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR AUDIO BUSINESS
(Get full report from official database of BE for CAR AUDIO BUSINESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR AUDIO BUSINESS
Addition kinds of activities for CAR AUDIO BUSINESS

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
027301. Finfish boerderijen | Finfish farms
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft
50830311. Scharen, boerderij en tuin | Shears, farm and garden
60999910. Belastingcertificaat verkoop- en aflossingsbureaus | Tax certificate sale and redemption agencies

Werken bij CAR AUDIO BUSINESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR AUDIO BUSINESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR AUDIO BUSINESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR AUDIO BUSINESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van CAR AUDIO BUSINESS in sociale netwerken
Look for responds of CAR AUDIO BUSINESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR AUDIO BUSINESS. Laat een reactie achter voor CAR AUDIO BUSINESS. CAR AUDIO BUSINESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR AUDIO BUSINESS. Leave a respond for CAR AUDIO BUSINESS. CAR AUDIO BUSINESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR AUDIO BUSINESS op de google maps. Adres en contacten CAR AUDIO BUSINESS
Location of CAR AUDIO BUSINESS on the google maps. Address and contacts of CAR AUDIO BUSINESS

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR AUDIO BUSINESS CAR AUDIO BUSINESS: Inter-Print SA | AMS DIGITAL PRINTING BVBA | Bellekens E & Co | ALMAR BVBA | Sosian Eiochi

Other related companies as CAR AUDIO BUSINESS: Inter-Print SA | AMS DIGITAL PRINTING BVBA | Bellekens E & Co | ALMAR BVBA | Sosian Eiochi

CAR AUDIO BUSINESS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR AUDIO BUSINESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05206390380. Het bedrijf CAR AUDIO BUSINESS bevindt zich op het adres: Kuringersteenweg 100,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CAR AUDIO BUSINESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAR AUDIO BUSINESS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR AUDIO BUSINESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR AUDIO BUSINESS, openstaande posities, locatie van CAR AUDIO BUSINESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CAR AUDIO BUSINESS is a company, that was registered 2013 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is CAR AUDIO BUSINESS, company assigned to the tax number BE05206390380. The company CAR AUDIO BUSINESS is located at the address: Kuringersteenweg 100,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CAR AUDIO BUSINESS were not found.
The main activity of CAR AUDIO BUSINESS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR AUDIO BUSINESS is not available. You also can look at reviews of CAR AUDIO BUSINESS, open positions, location of CAR AUDIO BUSINESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR AUDIO BUSINESS, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR AUDIO BUSINESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR AUDIO BUSINESS, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR AUDIO BUSINESS, employees, financial statistics.