ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA
Private companiesTobacco Products • ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA

Contactgegevens ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA

Regio (region): Malle (Oostmalle), België

Adres (address): Lierselei 122,2390, België

Telefoon (phone): 03 311 56 20 03 311 56 20

Fax (fax): 03 309 09 57 03 309 09 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA
Products information ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05606842041
Ondernemingsnummer: 2616088867
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA
(Get full report from official database of BE for ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA
Addition kinds of activities for ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
20439906. Hominy grits: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Hominy grits: prepared as cereal breakfast food
20990306. Marshmallow creme | Marshmallow creme
39310402. Bugles en onderdelen (muziekinstrumenten) | Bugles and parts (musical instruments)
73729907. Utility computer software | Utility computer software

Werken bij ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT HORECA MEDEWERKER CASINO (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een casino zoeken wij gemotiveerde studenten met horeca ervaring om in het weekend te werken. Je werkt 's avonds van 18 tem +- 00u. Je staat in voor de bediening van klanten Je staat in voor het afruimen van tafels

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

Zoek naar antwoorden van ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. Laat een reactie achter voor ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. Leave a respond for ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA. ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA op de google maps. Adres en contacten ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA
Location of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA on the google maps. Address and contacts of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA: Kasteelhoeve de Kerckhem | Alvag Consulting & Services | Saphibois-Durlang SPRL | ELEUTHERA | VAN SNICK P & FILS SPRL

Other related companies as ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA: Kasteelhoeve de Kerckhem | Alvag Consulting & Services | Saphibois-Durlang SPRL | ELEUTHERA | VAN SNICK P & FILS SPRL

ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Malle (Oostmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05606842041. Het bedrijf ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA bevindt zich op het adres: Lierselei 122,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, openstaande posities, locatie van ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA is a company, that was registered 2013 in Malle (Oostmalle) region, Belgium. Full name of company is ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, company assigned to the tax number BE05606842041. The company ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA is located at the address: Lierselei 122,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA were not found.
The main activity of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA is not available. You also can look at reviews of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, open positions, location of ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, Malle (Oostmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, Malle (Oostmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTROBOBINAGE VAN ROOY BVBA, employees, financial statistics.