Atelier Urbini & Co SA

Contactgegevens Atelier Urbini & Co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Urbini & Co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Urbini & Co SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): de Wautierstraat 16,1020, België

Telefoon (phone): 02 426 16 96; 0495 81 95 80 02 426 16 96; 0495 81 95 80

Fax (fax): 02 426 16 96 02 426 16 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Urbini & Co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Urbini & Co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Urbini & Co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Urbini & Co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Urbini & Co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Urbini & Co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Urbini & Co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Urbini & Co SA
Products information Atelier Urbini & Co SA

BTW identificatienummer (tax): BE02646850585
Ondernemingsnummer: 1571014404
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Atelier Urbini & Co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Urbini & Co SA
(Get full report from official database of BE for Atelier Urbini & Co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Urbini & Co SA
Addition kinds of activities for Atelier Urbini & Co SA

355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
34830101. Inrichtings- en smeltinrichtingen voor raketten | Arming and fusing devices for missiles
35430000. Industriële patronen | Industrial patterns
38240115. Turbine meters | Turbine meters
42129906. Vuilnisverzameling en transport, geen verwijdering | Garbage collection and transport, no disposal
50529903. Zwavel | Sulfur
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate

Werken bij Atelier Urbini & Co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Urbini & Co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Urbini & Co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Urbini & Co SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Atelier Urbini & Co SA in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Urbini & Co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Urbini & Co SA. Laat een reactie achter voor Atelier Urbini & Co SA. Atelier Urbini & Co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Urbini & Co SA. Leave a respond for Atelier Urbini & Co SA. Atelier Urbini & Co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Urbini & Co SA op de google maps. Adres en contacten Atelier Urbini & Co SA
Location of Atelier Urbini & Co SA on the google maps. Address and contacts of Atelier Urbini & Co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Urbini & Co SA Atelier Urbini & Co SA: Van Heuven D | Maréchal P SPRL | Omega Pharma Soft Vlaanderen N.V. | Flanders navigation | Myriam

Other related companies as Atelier Urbini & Co SA: Van Heuven D | Maréchal P SPRL | Omega Pharma Soft Vlaanderen N.V. | Flanders navigation | Myriam

Atelier Urbini & Co SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Urbini & Co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02646850585. Het bedrijf Atelier Urbini & Co SA bevindt zich op het adres: de Wautierstraat 16,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Atelier Urbini & Co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier Urbini & Co SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Urbini & Co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Urbini & Co SA, openstaande posities, locatie van Atelier Urbini & Co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Urbini & Co SA is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Atelier Urbini & Co SA, company assigned to the tax number BE02646850585. The company Atelier Urbini & Co SA is located at the address: de Wautierstraat 16,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Atelier Urbini & Co SA were not found.
The main activity of Atelier Urbini & Co SA is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Urbini & Co SA is not available. You also can look at reviews of Atelier Urbini & Co SA, open positions, location of Atelier Urbini & Co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Urbini & Co SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Urbini & Co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Urbini & Co SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Urbini & Co SA, employees, financial statistics.