Messer Griesheim Benelux NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Messer Griesheim Benelux NV
Private companiesChemicals and Allied Products • Messer Griesheim Benelux NV

Contactgegevens Messer Griesheim Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Messer Griesheim Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Messer Griesheim Benelux NV

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Humaniteitslaan 228,1190, België

Telefoon (phone): 02 370 13 02 02 370 13 02

Fax (fax): 02 370 13 02; 02 370 13 03 02 370 13 02; 02 370 13 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Messer Griesheim Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Messer Griesheim Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Messer Griesheim Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Messer Griesheim Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Messer Griesheim Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Messer Griesheim Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Messer Griesheim Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Messer Griesheim Benelux NV
Products information Messer Griesheim Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE07076812744
Ondernemingsnummer: 6520629882
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Messer Griesheim Benelux NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Messer Griesheim Benelux NV
(Get full report from official database of BE for Messer Griesheim Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Messer Griesheim Benelux NV
Addition kinds of activities for Messer Griesheim Benelux NV

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
965104. Regeling, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commerical sectors, level of government
01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
20110202. Hammen en picknicks, van vlees geslacht op het terrein | Hams and picnics, from meat slaughtered on site
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
57369903. Drums en gerelateerde percussie instrumenten | Drums and related percussion instruments
80110516. Kinderarts | Pediatrician
87480301. Radioconsultant | Radio consultant

Werken bij Messer Griesheim Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Messer Griesheim Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Messer Griesheim Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Messer Griesheim Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Messer Griesheim Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of Messer Griesheim Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Messer Griesheim Benelux NV. Laat een reactie achter voor Messer Griesheim Benelux NV. Messer Griesheim Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Messer Griesheim Benelux NV. Leave a respond for Messer Griesheim Benelux NV. Messer Griesheim Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Messer Griesheim Benelux NV op de google maps. Adres en contacten Messer Griesheim Benelux NV
Location of Messer Griesheim Benelux NV on the google maps. Address and contacts of Messer Griesheim Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Messer Griesheim Benelux NV Messer Griesheim Benelux NV: Van Langendonck BVBA | STATER BELGIUM NV | h.soete wey NV | NATURALE-STOCKHOUSE | Tiscom N.V.

Other related companies as Messer Griesheim Benelux NV: Van Langendonck BVBA | STATER BELGIUM NV | h.soete wey NV | NATURALE-STOCKHOUSE | Tiscom N.V.

Messer Griesheim Benelux NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Messer Griesheim Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07076812744. Het bedrijf Messer Griesheim Benelux NV bevindt zich op het adres: Humaniteitslaan 228,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 778,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Messer Griesheim Benelux NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Messer Griesheim Benelux NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Messer Griesheim Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Messer Griesheim Benelux NV, openstaande posities, locatie van Messer Griesheim Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Messer Griesheim Benelux NV is a company, that was registered 1988 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Messer Griesheim Benelux NV, company assigned to the tax number BE07076812744. The company Messer Griesheim Benelux NV is located at the address: Humaniteitslaan 228,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 778,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Messer Griesheim Benelux NV were not found.
The main activity of Messer Griesheim Benelux NV is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Messer Griesheim Benelux NV is not available. You also can look at reviews of Messer Griesheim Benelux NV, open positions, location of Messer Griesheim Benelux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Messer Griesheim Benelux NV, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Messer Griesheim Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Messer Griesheim Benelux NV, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Messer Griesheim Benelux NV, employees, financial statistics.