LAUWERS MICHEL

Contactgegevens LAUWERS MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAUWERS MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAUWERS MICHEL

Regio (region): Wavre (Bierges), België

Adres (address): Rue Joseph Francis 56,1301, België

Telefoon (phone): 010 41 74 15 010 41 74 15

Fax (fax): 010 41 25 47 010 41 25 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAUWERS MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAUWERS MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAUWERS MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAUWERS MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAUWERS MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAUWERS MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAUWERS MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAUWERS MICHEL
Products information LAUWERS MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE03393096923
Ondernemingsnummer: 7121582031
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LAUWERS MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAUWERS MICHEL
(Get full report from official database of BE for LAUWERS MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAUWERS MICHEL
Addition kinds of activities for LAUWERS MICHEL

295202. Siding materialen | Siding materials
17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
17990607. Kantoormeubelen installatie | Office furniture installation
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
35230108. Graankopers | Grain stackers
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
51929903. Kranten | Newspapers

Werken bij LAUWERS MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAUWERS MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAUWERS MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAUWERS MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van LAUWERS MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of LAUWERS MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAUWERS MICHEL. Laat een reactie achter voor LAUWERS MICHEL. LAUWERS MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAUWERS MICHEL. Leave a respond for LAUWERS MICHEL. LAUWERS MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAUWERS MICHEL op de google maps. Adres en contacten LAUWERS MICHEL
Location of LAUWERS MICHEL on the google maps. Address and contacts of LAUWERS MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LAUWERS MICHEL LAUWERS MICHEL: Boutique | Eurovillage Brussels | Hevec BVBA | Colin P | Boon Agencies C.V.B.

Other related companies as LAUWERS MICHEL: Boutique | Eurovillage Brussels | Hevec BVBA | Colin P | Boon Agencies C.V.B.

LAUWERS MICHEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Wavre (Bierges), België. De volledige naam van het bedrijf is LAUWERS MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03393096923. Het bedrijf LAUWERS MICHEL bevindt zich op het adres: Rue Joseph Francis 56,1301. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LAUWERS MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAUWERS MICHEL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAUWERS MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAUWERS MICHEL, openstaande posities, locatie van LAUWERS MICHEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAUWERS MICHEL is a company, that was registered 2014 in Wavre (Bierges) region, Belgium. Full name of company is LAUWERS MICHEL, company assigned to the tax number BE03393096923. The company LAUWERS MICHEL is located at the address: Rue Joseph Francis 56,1301. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LAUWERS MICHEL were not found.
The main activity of LAUWERS MICHEL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAUWERS MICHEL is not available. You also can look at reviews of LAUWERS MICHEL, open positions, location of LAUWERS MICHEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAUWERS MICHEL, Wavre (Bierges): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAUWERS MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAUWERS MICHEL, Wavre (Bierges): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAUWERS MICHEL, employees, financial statistics.