C.E.T. Motoren Frans Theys NV

Contactgegevens C.E.T. Motoren Frans Theys NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.E.T. Motoren Frans Theys NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.E.T. Motoren Frans Theys NV

Regio (region): Wevelgem (Gullegem), België

Adres (address): Koningin Fabiolastraat 18,8560, België

Telefoon (phone): 056 41 47 65 056 41 47 65

Fax (fax): 056 40 34 60 056 40 34 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.E.T. Motoren Frans Theys NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.E.T. Motoren Frans Theys NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.E.T. Motoren Frans Theys NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.E.T. Motoren Frans Theys NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.E.T. Motoren Frans Theys NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.E.T. Motoren Frans Theys NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.E.T. Motoren Frans Theys NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.E.T. Motoren Frans Theys NV
Products information C.E.T. Motoren Frans Theys NV

BTW identificatienummer (tax): BE05431610107
Ondernemingsnummer: 8964538574
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in C.E.T. Motoren Frans Theys NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.E.T. Motoren Frans Theys NV
(Get full report from official database of BE for C.E.T. Motoren Frans Theys NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.E.T. Motoren Frans Theys NV
Addition kinds of activities for C.E.T. Motoren Frans Theys NV

22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
73810203. Lie detectie service | Lie detection service

Werken bij C.E.T. Motoren Frans Theys NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.E.T. Motoren Frans Theys NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.E.T. Motoren Frans Theys NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.E.T. Motoren Frans Theys NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van C.E.T. Motoren Frans Theys NV in sociale netwerken
Look for responds of C.E.T. Motoren Frans Theys NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.E.T. Motoren Frans Theys NV. Laat een reactie achter voor C.E.T. Motoren Frans Theys NV. C.E.T. Motoren Frans Theys NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.E.T. Motoren Frans Theys NV. Leave a respond for C.E.T. Motoren Frans Theys NV. C.E.T. Motoren Frans Theys NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.E.T. Motoren Frans Theys NV op de google maps. Adres en contacten C.E.T. Motoren Frans Theys NV
Location of C.E.T. Motoren Frans Theys NV on the google maps. Address and contacts of C.E.T. Motoren Frans Theys NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C.E.T. Motoren Frans Theys NV C.E.T. Motoren Frans Theys NV: Veldeman Kantoormeubelen nv | Optikon Philippe Treunen | Bastiaens J | Vanhalme NV | FFPE

Other related companies as C.E.T. Motoren Frans Theys NV: Veldeman Kantoormeubelen nv | Optikon Philippe Treunen | Bastiaens J | Vanhalme NV | FFPE

C.E.T. Motoren Frans Theys NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Wevelgem (Gullegem), België. De volledige naam van het bedrijf is C.E.T. Motoren Frans Theys NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05431610107. Het bedrijf C.E.T. Motoren Frans Theys NV bevindt zich op het adres: Koningin Fabiolastraat 18,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 529,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in C.E.T. Motoren Frans Theys NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.E.T. Motoren Frans Theys NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.E.T. Motoren Frans Theys NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.E.T. Motoren Frans Theys NV, openstaande posities, locatie van C.E.T. Motoren Frans Theys NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.E.T. Motoren Frans Theys NV is a company, that was registered 1990 in Wevelgem (Gullegem) region, Belgium. Full name of company is C.E.T. Motoren Frans Theys NV, company assigned to the tax number BE05431610107. The company C.E.T. Motoren Frans Theys NV is located at the address: Koningin Fabiolastraat 18,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 529,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in C.E.T. Motoren Frans Theys NV were not found.
The main activity of C.E.T. Motoren Frans Theys NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.E.T. Motoren Frans Theys NV is not available. You also can look at reviews of C.E.T. Motoren Frans Theys NV, open positions, location of C.E.T. Motoren Frans Theys NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.E.T. Motoren Frans Theys NV, Wevelgem (Gullegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.E.T. Motoren Frans Theys NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.E.T. Motoren Frans Theys NV, Wevelgem (Gullegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.E.T. Motoren Frans Theys NV, employees, financial statistics.