BRIGGS & STRATTON-DENSERCO

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BRIGGS & STRATTON-DENSERCO
Private companiesLeather and Leather Products • BRIGGS & STRATTON-DENSERCO

Contactgegevens BRIGGS & STRATTON-DENSERCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIGGS & STRATTON-DENSERCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIGGS & STRATTON-DENSERCO

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Schaarbeekse Haardstraat 105,1030, België

Telefoon (phone): 02 216 81 10; 02 216 10 42 02 216 81 10; 02 216 10 42

Fax (fax): 02 215 13 35 02 215 13 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIGGS & STRATTON-DENSERCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIGGS & STRATTON-DENSERCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIGGS & STRATTON-DENSERCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIGGS & STRATTON-DENSERCO
Products information BRIGGS & STRATTON-DENSERCO

BTW identificatienummer (tax): BE04630157470
Ondernemingsnummer: 6627197265
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRIGGS & STRATTON-DENSERCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIGGS & STRATTON-DENSERCO
(Get full report from official database of BE for BRIGGS & STRATTON-DENSERCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIGGS & STRATTON-DENSERCO
Addition kinds of activities for BRIGGS & STRATTON-DENSERCO

17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
24210302. Flitches (fineer voorraad), gemaakt in zagerijen | Flitches (veneer stock), made in sawmills
24990704. Tafellampen: rotan, riet en wilg | Table pads: rattan, reed, and willow
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
50630218. schakelmateriaal | Switchgear

Werken bij BRIGGS & STRATTON-DENSERCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIGGS & STRATTON-DENSERCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van BRIGGS & STRATTON-DENSERCO in sociale netwerken
Look for responds of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. Laat een reactie achter voor BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. BRIGGS & STRATTON-DENSERCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. Leave a respond for BRIGGS & STRATTON-DENSERCO. BRIGGS & STRATTON-DENSERCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIGGS & STRATTON-DENSERCO op de google maps. Adres en contacten BRIGGS & STRATTON-DENSERCO
Location of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO on the google maps. Address and contacts of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIGGS & STRATTON-DENSERCO BRIGGS & STRATTON-DENSERCO: VAN WALLENDAEL L.V.W. | Pollie | Cadara N.V. | GRUYAERT, HANS | Stephane Werquin

Other related companies as BRIGGS & STRATTON-DENSERCO: VAN WALLENDAEL L.V.W. | Pollie | Cadara N.V. | GRUYAERT, HANS | Stephane Werquin

BRIGGS & STRATTON-DENSERCO is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04630157470. Het bedrijf BRIGGS & STRATTON-DENSERCO bevindt zich op het adres: Schaarbeekse Haardstraat 105,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRIGGS & STRATTON-DENSERCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIGGS & STRATTON-DENSERCO is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIGGS & STRATTON-DENSERCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, openstaande posities, locatie van BRIGGS & STRATTON-DENSERCO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRIGGS & STRATTON-DENSERCO is a company, that was registered 1990 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, company assigned to the tax number BE04630157470. The company BRIGGS & STRATTON-DENSERCO is located at the address: Schaarbeekse Haardstraat 105,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRIGGS & STRATTON-DENSERCO were not found.
The main activity of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO is not available. You also can look at reviews of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, open positions, location of BRIGGS & STRATTON-DENSERCO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIGGS & STRATTON-DENSERCO, employees, financial statistics.