Hollenfeltz & Fils SA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Hollenfeltz & Fils SA
Private companiesMotor Freight Transportation • Hollenfeltz & Fils SA

Contactgegevens Hollenfeltz & Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hollenfeltz & Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hollenfeltz & Fils SA

Regio (region): Ans (Loncin), België

Adres (address): Rue Marie Curie 14,4431, België

Telefoon (phone): 04 263 76 21 04 263 76 21

Fax (fax): 04 263 88 65 04 263 88 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hollenfeltz & Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hollenfeltz & Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hollenfeltz & Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hollenfeltz & Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hollenfeltz & Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hollenfeltz & Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hollenfeltz & Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hollenfeltz & Fils SA
Products information Hollenfeltz & Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE03193695068
Ondernemingsnummer: 5966369628
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hollenfeltz & Fils SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hollenfeltz & Fils SA
(Get full report from official database of BE for Hollenfeltz & Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hollenfeltz & Fils SA
Addition kinds of activities for Hollenfeltz & Fils SA

29110205. nafta | Naphtha
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
36340503. Krullen, elektrisch | Curling irons, electric
38429910. Gynaecologische benodigdheden en toestellen | Gynecological supplies and appliances
73890503. Restaurant reserveringsdienst | Restaurant reservation service
86999908. Historische club | Historical club

Werken bij Hollenfeltz & Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hollenfeltz & Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hollenfeltz & Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hollenfeltz & Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van Hollenfeltz & Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of Hollenfeltz & Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hollenfeltz & Fils SA. Laat een reactie achter voor Hollenfeltz & Fils SA. Hollenfeltz & Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hollenfeltz & Fils SA. Leave a respond for Hollenfeltz & Fils SA. Hollenfeltz & Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hollenfeltz & Fils SA op de google maps. Adres en contacten Hollenfeltz & Fils SA
Location of Hollenfeltz & Fils SA on the google maps. Address and contacts of Hollenfeltz & Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hollenfeltz & Fils SA Hollenfeltz & Fils SA: Willems S | Callewaert BVBA | ADV-Keukens en Kasten | Ravana B.V.B.A. | Xavier Porreye

Other related companies as Hollenfeltz & Fils SA: Willems S | Callewaert BVBA | ADV-Keukens en Kasten | Ravana B.V.B.A. | Xavier Porreye

Hollenfeltz & Fils SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ans (Loncin), België. De volledige naam van het bedrijf is Hollenfeltz & Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03193695068. Het bedrijf Hollenfeltz & Fils SA bevindt zich op het adres: Rue Marie Curie 14,4431. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hollenfeltz & Fils SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hollenfeltz & Fils SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hollenfeltz & Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hollenfeltz & Fils SA, openstaande posities, locatie van Hollenfeltz & Fils SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hollenfeltz & Fils SA is a company, that was registered 1996 in Ans (Loncin) region, Belgium. Full name of company is Hollenfeltz & Fils SA, company assigned to the tax number BE03193695068. The company Hollenfeltz & Fils SA is located at the address: Rue Marie Curie 14,4431. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hollenfeltz & Fils SA were not found.
The main activity of Hollenfeltz & Fils SA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hollenfeltz & Fils SA is not available. You also can look at reviews of Hollenfeltz & Fils SA, open positions, location of Hollenfeltz & Fils SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hollenfeltz & Fils SA, Ans (Loncin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hollenfeltz & Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hollenfeltz & Fils SA, Ans (Loncin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hollenfeltz & Fils SA, employees, financial statistics.